Fijn dat wij van dienst konden zijn! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Beste Dolf, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de neuspleisters u niet helpen. Misschien dat neuspleisters niet geschikt zijn voor uw snurk probleem. In onze webshop kunt u enkeltje snurktesten doen om de beste aanpak van het snurken te achterhalen. https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Daarnaast willen wij u vragen uw review te baseren op ons als webshop. U kunt een product review achterlaten op de product pagina van het door u aangeschafte product binnen onze webshop. Kiyoh is bedoeld om ons als webshop te beoordelen over bijvoorbeeld onze service, snelheid, enz. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Dat lezen wij maar al te graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Beste Alex, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de neusspreiders u niet helpen. Misschien dat neusspreiders niet geschikt zijn voor uw snurk probleem. In onze webshop kunt u enkeltje snurktesten doen om de beste aanpak van het snurken te achterhalen. https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Daarnaast willen wij u vragen uw review te baseren op ons als webshop. U kunt een product review achterlaten op de product pagina van het door u aangeschafte product binnen onze webshop. Kiyoh is bedoeld om ons als webshop te beoordelen over bijvoorbeeld onze service, snelheid, enz. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Beste Hendrika, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de pleisters u zoveel nare klachten hebben bezorgd. Misschien heeft u er baat bij om de pleisters te gebruiken van Breathe Right die speciaal zijn ontwikkelt voor de gevoelige huid: https://www.snurken.nu/stop-snurken/neuspleisters/breathe-right-neuspleisters/gevoelige-huid Daarnaast willen wij u vragen uw review te baseren op ons als webshop. U kunt een product review achterlaten op de product pagina van het door u aangeschafte product binnen onze webshop. Kiyoh is bedoeld om ons als webshop te beoordelen over bijvoorbeeld onze service, snelheid, enz. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu