Filters

10

Gelukkig veel meer lucht

Veel meer lucht en het voelt niet vervelend aan, ik snurk gelukkig veel minder, Met vr Gr Mary Schneiderberg

 • Aanbevelen? Ja
8

Wisselend

Ik merk dat een neusgat goed open gaat, maar de andere minder. Daardoor merk ik dat deze ook sóchtend los in mijn bed ligt. De eerste nacht was een verademing, vervolgens was het steeds wisselend. Ik gebruik meesteal de M. Miscchien hebben jullie nog advies voor mij Met vriendelijke groet, Rinus Jansen

 • Aanbevelen? Ja
10

Doorslapen zonder snurken.

Sinds ik de neusspreider gebruik, slaap ik 's nachts zonder snurken door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en snel

Vond wat ik zocht, bestelde het een had het de volgende dag binnen. Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat wij van dienst konden zijn! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

7

De breathe Right Neusstrips wetrken bij mij redelijk goed

goed werkend

 • Aanbevelen? Ja
10

Pleisters zijn perfect

Perfect

 • Aanbevelen? Ja
3

Valt tegen

Pleister werkt even, maar dan is het effect al snel weer weg. Bovendien moeilijk te verwijderen. Heb een bloeduitstorting bij mijn neus. Waardeloos.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Dolf, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de neuspleisters u niet helpen. Misschien dat neuspleisters niet geschikt zijn voor uw snurk probleem. In onze webshop kunt u enkeltje snurktesten doen om de beste aanpak van het snurken te achterhalen. https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Daarnaast willen wij u vragen uw review te baseren op ons als webshop. U kunt een product review achterlaten op de product pagina van het door u aangeschafte product binnen onze webshop. Kiyoh is bedoeld om ons als webshop te beoordelen over bijvoorbeeld onze service, snelheid, enz. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

7

Airmax

Ik gebruik de airmax al jaren naar tevredenheid, echter mijn laatste bestelling valt tegen. Het product lijkt gekrompen en zijn een stuk kleiner als eerder waardoor ze uit je neus vallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Snelle levering

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

10

Fijne webshop, snelle bezorging.

Top webshop. Duidelijk en makkelijk in gebruik. Product was snel bezorgd en perfect verpakt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

10

Heel fijn zo’n probeerpakket

Echt wel verschil tussen de verschillende merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede pasvorm, slaap veel beter!

Toen ik de beugel ontving, stond in de gebruiksaanwijzing dat deze niet geschikt zou zijn voor mensen met overbeet en (gedeeltelijke) prothese. Ik heb beiden en tóch kreeg ik de beugel goed passend! Ik ben er blij mee en mijn partner ook. We slapen stukken beter nu!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Bestelling en bezorging zonder problemen. Mijn vrouw wordt al jaren gek van mijn gesnurk, dus vond ik het tijd om er wat aan te doen. Aangezien ik niet wist wat voor mij het beste werkt ging ik voor het proef pakket. De Airmax bleek het best te werken uiteindelijk. Nu heeft mijn vrouwtje geen last meer van mijn gesnurk. Happy wife, happy life!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dat lezen wij maar al te graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

10

Kwaliteit en snelle verzending

Eindelijk een top product. duurzaam en snel geleverd! Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
4

Service was klantgericht, gekochte neusspreider werkt niet voor mij

Ik heb een neusspreider introductieset aangeschaft. De set werd snel geleverd, maar voor mij werkt de spreiden niet - het snurken blijft... :(

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Alex, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de neusspreiders u niet helpen. Misschien dat neusspreiders niet geschikt zijn voor uw snurk probleem. In onze webshop kunt u enkeltje snurktesten doen om de beste aanpak van het snurken te achterhalen. https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Daarnaast willen wij u vragen uw review te baseren op ons als webshop. U kunt een product review achterlaten op de product pagina van het door u aangeschafte product binnen onze webshop. Kiyoh is bedoeld om ons als webshop te beoordelen over bijvoorbeeld onze service, snelheid, enz. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

9

Super

Goed comfort, bijna onzichtbar en niet meer snurken

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed

Zijn zeer goed het enige is dat het papier om de pleister te verwijderen zeer lastig is

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht

De pleister helpt weliswaar tegen het snurken, maar de bijwerkingen zijn te omvangrijk. Dagen met een zwaar geirriteerde en verbrande huid met zelfs een zwelling als gevolg. Ik vraag me af welk product wordt gebruikt om te plakken. Het lijkt wel secondelijm!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Hendrika, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de pleisters u zoveel nare klachten hebben bezorgd. Misschien heeft u er baat bij om de pleisters te gebruiken van Breathe Right die speciaal zijn ontwikkelt voor de gevoelige huid: https://www.snurken.nu/stop-snurken/neuspleisters/breathe-right-neuspleisters/gevoelige-huid Daarnaast willen wij u vragen uw review te baseren op ons als webshop. U kunt een product review achterlaten op de product pagina van het door u aangeschafte product binnen onze webshop. Kiyoh is bedoeld om ons als webshop te beoordelen over bijvoorbeeld onze service, snelheid, enz. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu

10

Top service

Ik had een snurk beugel gekocht welke niet naar behoren werkte. Hij bleef niet goed in de mond/op de tanden zitten. Na een mailtje met uitgebreide en logische uitleg met foto's naar hen gestuurd te hebben, kreeg ik zonder enige tegenspraak het betaalde bedrag retour gestuurd!! Kan dus niets anders geven dan de 5 sterren!

 • Aanbevelen? Ja
7

Doorslapen gaat een stuk beter

De strips blijven goed zitten snachts.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb weer lucht!

In het begin is het even wennen maar na een nacht geslapen te hebben zonder dat mijn neus dicht was, was het letterlijk een verademing!

 • Aanbevelen? Ja
7

Redelijk

Er zou een veer staafje in moeten zitten ,om de vleugels iets straker te doen uitzetten

 • Aanbevelen? Ja
9

prima

Vanwege een afwijking aan het neusschot gebruik ik de neuspleister soms enkele etmalen achter elkaar. Deze blijven prima zitten.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed geïnformeerd, snelle levering

Heb de neusspreider gekocht, niet tegen het snurken maar om van de neusspray af te komen. Het werkt super, veel meer lucht. bestelling was na een paar dagen binnen. Intussen een mail gehad met aanvullende informatie over het produkt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het geleverde product vermindert het snurken aanzienlijk.

Ik schijn volgens mijn vrouw aanzienlijk minder te snurken en ik merk nauwelijks dat ik de neusbeugel draag. Prima product , dus!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd