Pluspunten
Probleem met levering snel en naar tevredenheid opgelost
Proefpakket gehad 2 kan ik niet gebruiken wel voor betaald. Heb nog gevraag dat ik een kleine neus had .Dus aan de 2 groten heb ik niks Dacht dat het gratis was Maar toch voor betaald
Dank voor uw beoordeling! We wensen u een goede nachtrust toe. Graag tot ziens op www.snurken.nu
Bedankt voor uw beoordeling en een goede nachtrust toegewenst. We zien u graag terug op onze website.
Bedankt voor uw bestelling! We wensen u een hele fijne nachtrust! Tot ziens, Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Stoppen met al die reclame via de mail te sturen als iemand een keer iets heeft besteld
Hoi Nanda, Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen dat u ook erkend dat snurken.nu betrouwbaar is, helaas had u liever geen mail ontvangen na de bestelling. We hebben u daarom ook van de mailinglijst afgehaald. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Pluspunten
Goede web site
Pluspunten
Duidelijke website, duidelijke communicatie, Cross-selling, het lijkt of het bedrijf met je meedenkt
Bedankt voor reactie en positiviteit over ons als webshop! We wensen u een hele fijne nachtrust! Tot ziens, Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Bedankt voor reactie! We wensen u een hele fijne nachtrust! Tot ziens, Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Pluspunten
Snelle levering en goed kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Kan ik op het moment niet vinden.
VerbeterpuntenNormaal communiseren.en niet zeggen bij mij plakken ze wel dus moeten ze bij jou ook plakken
Pluspunten
Producten zijn volgens verwachting bezorgd.
Pluspunten
snelle afhandeling, handige chatfunctie met a la minute antwoord