Pluspunten
Duidelijke website. Correcte communicatie over de bestelling en verzending. Leuk dat er een kortingsactie voor de eerste bestelling was.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goed product voor goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede voorlichting en correcte bezorging
VerbeterpuntenMisschien voor trouwe klanten een of andere kortingsvorm
Pluspunten
Goede snelle levering en top producten!
VerbeterpuntenAlles is top!
Pluspunten
Snelle goede levering.
Pluspunten
Geen problemen Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Groot assortiment
Pluspunten
Goede, goedkope neuspleisters
Pluspunten
ik heb het bestelde product niet ontvangen.!
Beste P.A. Wiersma, Wij hebben inmiddels tot twee keer toe uw bestelling verstuurd. Helaas beide keren niet door u ontvangen op het adres dat u hebt ingevuld. Erg vervelend voor u en ook voor ons! Daarom hebben wij u het aankoop bedrag terug gestort! Mocht u zich geroepen voelen, dan kunt u ten alle tijde deze review aanpassen en ons beter beoordelen. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling en vooral materiaal. Heb dit al eerder ingevuld. Deze bestelling was voor een vriend