Pluspunten
Dat je in 1 pakker verschillende dingen kunt proberen
VerbeterpuntenBetere beschrijving erbij doen van de producten die in een pakket zitten om te proberen
Pluspunten
Snelle levering direct contact over het klanttevredenheidsonderzoek
niet serieus genomen toen bleek dat ik het verkeerde artikel had besteld door foutieve beschrijving van dat artikel op de website. ik moest niet zeuren want andere klanten hadden er geen probleem mee. later gaven ze hun fout wel toe... grappige mensen daar, ik kijk wel even verder toevoeging naar aanleiding van hun email: nog steeds hebben ze niet door daar hoe die eerste reactie van hen naar aanleiding van mijn klacht is overgekomen bij mij. daar wordt volledig aan voorbijgegaan. wederom zeer grappig. In Duitsland heb ik inmiddels betere websites gevonden voor Breath Right, nog goedkoper ook. dus heel erg bedankt voor die eerste reactie op mijn klacht en de manier waarop jullie het met mij menen goed te kunnen maken. nogmaals, ik kijk wel even verder... hoop dat het muntje nu bij ze gevallen is...
Beste Jan Willem, Bedankt voor het geven van een beoordeling, helaas voor ons is onze service dit keer niet voldoende beoordeeld. Hier gaan we uiteraard aan werken, dit is al via de mail met je besproken. de negatieve toon in deze beoordeling verrast ons dan ook een beetje. Team snurken.nu
Pluspunten
Besteld via de mobiele telefoon, volgende dag in huis!
Pluspunten
Snelle levering !!!
Pluspunten
gb
Verbeterpuntenbij het bestellen blijkt pas bij de laatste stap dat de verzendkosten aanzienlijk zijn.
Pluspunten
In een woord top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Makkelijke site
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Levertijd was snel en ik had verder geen problemen
Pluspunten
Snelle probleemloze levering. Goed product.
Pluspunten
Snel/betrouwbaar/helpdesk uitstekend
VerbeterpuntenHet aanmaken van een account makkelijker maken
Pluspunten
Super snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenWe konden maar een tot een max van 7 doosjes bestellen, dat vond ik jammer.
Pluspunten
Snelle en goede service, duidelijke communicatie
Pluspunten
Alles ging snel en de levering was exact conform de afspraak.
VerbeterpuntenHet geleverde gevalletje helpt bij mij helaas niet tegen snurken.
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenEn
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGratis verzendkosten
Pluspunten
Lekker snel en makkelijk