Ik heb altijd een goed gevoel als ik heb besteld. Mijn vertrouwen is altijd Oké.
Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
produkt doet wat het belooft
Werkelijk fantastisch, mijn vrouw slaapt eindelijk weer omdat ik niet meer snurk!
Fantastisch! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
prima verweking van bestelling!
Daar streven wij naar! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Deze firma levert niet alleen goede -en dure- spullen, maar maakt ook werk van het verschaffen van een uitvoerige handleiding. En dat is verhelderend en het werkt!
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Positief
Dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Uitgebreide website met veel uitleg. Mocht wat meer aanbod in neusverbreders hebben. Vlotte levering.
Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Meerdere keren heb ik al zogenaamde neusbeugels besteld. Werken bij mij prima. Mijn vrouw is er blij mee. Snurken.nu levert snel en na de levering houdt het niet op. Vragen feedback en geven een signaal als de vleugels aan vervanging toe zouden moeten zijn. Prima website met duidelijke uitleg.
Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Goed en snel. Ben zeer tevreden
Daar streven wij naar! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Mij vrouw is ontzettend blij met de neuspleisters, dus ik ook!
De bestelling wordt altijd juist en snel geleverd!
Dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Het team van Snurken Nu is zeer klantvriendelijk en wat vooral heel fijn is "er wordt meegedacht" Ik ben heel tevreden.
Fijn dat onze service u goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Breathe right werkt goed bij 't sporten en slapen.
Snelle levering en betaalbaar
Dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Veel plezier van mijn anti snurk beugel. Meer energie overdag
Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs en levering van de neuspleisters
Daar streven wij naar! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Heb op deze site nu 3 a 4x besteld. Met hulp van de app snorelab (kan je zelf opnames maken) heb ik veel kunnen testen met wat producten. De informatie is echt uitgebreid en zijn snel in de levering. Voor mij werkt het aangekochte mondbeugel. Prijstechnisch netjes, men zit iets lager dan concurrenten. De meerwaarde is echter dat er veel meer ervaring al is met de producten en de gegeven beoordelingen.
Bedankt voor uw nuttige en waardevolle beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Ik heb de SomnoGuard AP2 gekocht. Er zat helaas geen NL gebruiksaanwijzing bij maar kreeg een mail van Snurken.nu waarin het heel duidelijk stond omschreven en met video hoe op maat te maken. Dit was vrij makkelijk. Helaas lukt het mij niet om mijn mond gesloten te houden s'nachts en blijft er constant speeksel uitlopen. Voor mij is een beugel helaas geen oplossing en ga een andere manier zoeken.
Wij adviseren u graag! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Bestelling worden altijd snel en goed uitgevoerd. Producten zijn goed omschreven.
Dat is waar wij naar streven! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
Ik ervaar dat ik mij smorgens fitter voel
Rustige nachten naast mijn vrouw. Super gewoon.
Als ik in de ochtend wakker word zijn ze niet meer in mijn neus. Daarom is het moeilijk of ik ze wel of niet moet aanbevelen. Voor mij persoonlijk help het (nog) niet veel. Wat de webshop betreft heb ik een goede ervaring gehad. Wat ik had besteld had ik de volgende dag in huis.
Beste Cees, Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat de door u bestelde producten nog niet helemaal naar wens zijn. Als de neusspreiders in de ochtend niet meer in uw neus zitten, dan is uw geest nog niet aan de gedachte gewend dat er een neusspreider in uw neus zit. Wij adviseren u om nog even door te proberen! Daarnaast willen wij u vragen om uw review te baseren op ons als webshop. Over onze snelheid, service, betrouwbaarheid, enz. Een product review kunt u achterlaten op de desbetreffende product pagina binnen onze webshop. Bedankt! Met vriendelijke groet, Snurken.nu
Originele beoordeling
Als ik in de ochtend wakker word zijn ze niet meer in mijn neus. Daarom is het moeilijk of ik ze wel of niet moet aanbevelen. Voor mij persoonlijk help het niet veel.
We kunnen nu beide weer rustig slapen dankzij de beugel!
Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Bedankt! Met vriendelijke groet, Snurken.nu
Ik was hem iedere week met zeep en hij gaat maanden mee!