werkt echt
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.990 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Over het geheel genomen leveren klanten snelle leveringen en duidelijke informatie. Er wordt vaak gesproken over goede kwaliteit en betaalbare prijzen. De gebruiksvriendelijkheid van de site en het bestelproces worden regelmatig genoemd als positief, hoewel sommige recensies wijzen op vertraagde leveringen en retourzendingen.
Peobleemloos in gebruik; praktisch, voorkomt droge mond en helpt bij slapen
16 October 2025
Sjang
Someren
Ik heb de AirMax nu 2 weken in gebruik en zou willen dat ik er eerder mee was begonnen. Het zit goed en ik slaap veel beter dan hiervoor.
15 October 2025
Marcel
Zwolle
Voor de eerste keer besteld. Bestelling kwam volgende dag binnen, en ze weeken prima.
5 October 2025
Maja
Sleeuwijk
Na een lange periode van onrustig slapen (door slechte (neus)ademhaling), toch maar eens bij de KNO arts geweest, die deze clips aan beval. met recht een verademing. Ondertussen al bij diverse kennissen aanbevolen, die net als ik erg enthousiast zijn. Kortom, een aanrader
5 October 2025
jj
Huizen
goede service
17 September 2025
Jeroen
Arnhem
Snelle levering met een duidelijke en logische website.
17 September 2025
Milan
Benthuizen
De website is overzichtelijk waardoor ik snel mijn producten kon vinden. Ik bestel al enkele jaren mijn Airmax neusklemmen bij Snurken.nu en ontvang mijn bestelling altijd binnen 1 of twee dagen. Prima service met bevestiging via e-mail van bestelling, factuur en verzending. De opvolgmail waarbij gewaarschuwd wordt om de neusklem te vervangen ervaar ik ook als zeer waardevol. Ga zo door!
14 September 2025
Eric
Rotterdam
Goede webshop
7 September 2025
jan
Leiderdorp
Ben nog bezig met testen van het resultaat
13 August 2025
R
Nijmegen
Snel ontvangen en ga het deze maand verder testen als mijn vriendin weer terug is. Ik heb al wel het idee dat ik nu zelf ook beter slaap. Dank! De website is daarbij ook overzichtelijk en werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
11 August 2025
Don
Haarlem
snelle levering, product wekt
1 August 2025
George
Nuth
Er was een duidelijke uitleg, goede omschrijving van het product en het product zelf is top! Ik zal zeker een volgende bestelling hier weer doen!
29 July 2025
Judith
Amersfoort
Beiden hebben dit aangeschaft. Ik snurk nog harder en is pijnlijk (S). En bij mijn man valt de S eruit en M zit niet lekker en is pijnlijk.
Beveelt niet aan
21 July 2025
Frank
Noordwijkerhout
Met de Airmax slaap je zelf rustig en degene naast je ook!
19 July 2025
Adeline
utrecht
Het moest iets steviger zijn
1 July 2025
bert
Dronten
duidelijke website, direct advies, goede producten tegen een competitieve prijs
30 June 2025
Marco
Leiden
Alles was snel binnen. Fijn dat er aanbod is van een combinatie van producten om uit te proberen.
26 June 2025
Peter
Capelle aan den IJssel
Snel en correct afgeleverd.
22 June 2025
Piet
Hoofddorp
Volgens de Track en Trace zou ik op maandag mijn pakketje binnen hebben gekregen, het kwam uiteindelijk op vrijdag pas aan. Gelukkig is het wel aangekomen, en verder ook zeer tevreden over het product.
17 June 2025
Edwin
Texel
De snurkbeugel "Mr Anti-snurk" was eenvoudig op maat te maken en werkt naar behoren. Het is niet vervelend om deze 's nachts te dragen.
6 June 2025
Jan
Zwijndrecht
Er was vertraging maar de medewerkers waren communicatief.
3 June 2025
Bavo
Deze Neusspreider werkt echt goed. Hij blijft goed in de neus zitten en geeft meer ruimte, waardoor meer lucht. Een goede oplossing, ook bij verkoudheid.
3 June 2025
Gerard
Woudenberg
Wat laat ontvangen maar de producten zijn prima.
31 May 2025
Ronald
Dordrecht
Lukt absoluut niet om de neusspreider te plaatsen. Waardeloos!
Beveelt niet aan
30 May 2025
Rien
Doornspijk
Door de verwijding van de neus blijk ik nauwelijks nog te snurken. Mijn vrouw vind het fantastisch.
13 May 2025
Tonny