Excellent

Easy breathing by nose results in a good sleep

Netjes en op tijd geleverd

Positieve ervari g met neuspleistdrs

Het opdoen van de neuspleisters is een effectief middel om snurken zoveel mogelijk te voorkomen

De snurkbeugel werkt perfect!

Makkelijk in gebruik en met goed resultaat.

Goede neuspleisters die ook blijven zitten!

De neuspleisters zijn altijd goed en de bestelling komt vlot aan. Brievenbus pakketje dus makkelijk.

Zeer goede service

Koop regelmatig neusstrips bij Snurken.nu Steeds tevreden over de service van deze firma.

goede ervaringen mee

snelle levering en met de juiste fijne producten

Ik heb nog steeds veel vertrouwen in de pleisters.

De lipjes van het envelopje zouden wat langer mogen zijn, zodat het gemakkelijker te openen is.

Geod

Mijn ervaring ben gestopt met snurken slaap nu beter

Duidelijkheid

Duidelijke website met een overzichtelijk productaanbod.

Goede en zeer snelle service!

Al zeker vijf keer gebruikt gemaakt van deze firma.

Niet de beste webshop maar wel oké

Ze waren een tijdje de enige die Breathe Right aanbieden, dat is de enige reden dat ik hier bestel. Breathe Right heeft vaak leveringsproblemen, maar de informatie daarover vanuit Snurken.nu is niet voldoende. Ik heb een keer pas na een paar maanden mijn bestelling gekregen zonder tussentijds op de hoogte gehouden te zijn. Vervelend. Daarnaast willen ze erg graag dat je hun huismerk neusstrips koopt. De reclame daarvoor is een beetje irritant. Ik heb ze wel geprobeerd maar vind die dingen helemaal niet goed.

Snelle en nette levering.

Prima online winkel met altijd goede levering van artikelen.

Ik slaap beter met een beugeltje in mijn neus

Na een tip van een vriend ben ik op een neusgatverwijder van snurken.nu uitgekomen. Ik slaap veel beter met zo’n beugeltje in mijn neus en kan het iedereen wiens neus snel een beetje verstopt raakt tijdens het slapen aanbevelen.

Gebruik van Breathe Right opent je neus!

BreatheRight neuspleisters zorgen voor een open ademkanaal

Goed, snel, betrouwbaar

Snelle levering, vriendelijke mails, toppie!

DÉ uitvinding naast het gesneden brood!

Ik ben al jaren bekend met snurken, zolang dat we al jaren niet meer samen slapen. Ik heb een neuscorrectie ondergaan welke niet de gewenste effecten gaf. Ik ben 40 kilo afgevallen, het snurken was wel veel minder, we sliepen ook weer in één bed, maar toch bleef ik het benauwd houden. Nu de neusspreider gebruikt en ik ben meer dan enthousiast! Zelfs mijn schoonzoon(welke al jaren verslaafd was aan de neusspray) zweert bij de neusspreider. Ik had gewild dat ik dit jaren geleden had ontdekt, het snurken was dan misschien niet over geweest(ik maakte het geluid van een straaljager), maar wel beduidend minder!

Mijn vrouw slaapt beter!!!

Omdat ik de pleisters gebruik slaapt mijn vrouw stukken beter!!!

Gewoon goed

Goede produkten, vlotte levering, redelijke prijs

goede producten maar niet voor mij

Ik heb het proefpakketje besteld om te kijken of het product passend voor mij zou zijn. Dat is het helaas niet het geval i.v.m. mijn overgevoeligheid. De neusspreider irriteerde mij in mijn neus, waardoor ik steeds moest niezen en meerdere keren 's nacht wakker werd doordat het leek alsof ik juist meer verkouden werd. De pleisters voelde wel iets prettiger aan en gaven inderdaad meer lucht, maar mijn huid was de volgende ochtend rood en wat opgezet, blijkbaar reageerde ik ook overgevoelig op de lijm van de pleister ( wat ik overigens ook bij andere andere pleisters heb) Deze hele dag heb ik met mijn rode neus rondgelopen. Dus helaas moet ik iets anders uitproberen.

Maakt het verschil.

Na drie verprutste operaties nu in afwachting van een behandeling door een echte specialist die de doorgangen in de neus gaat verruimen. Nu weinig lucht door de neus. Het steuntje in de neus maakt dat ik net iets meer lucht door de neus kan halen en daardoor beter slaap!

Snel geregeld

Duidelijk website en order is snel verzonden.

Top.

Mooie duidelijke site

Prima product. Snelle levering.

Gebruik dit product al jaren.

super blij met het product nasal neusstrips helpt mij bij een goede nachtrust

ik ben inmiddels al een poosje gebruiker van de nasal neusstrips en heb hier door weer mijn nachtrust terug. super blij met de snelle levering en goede service

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest