Dit is de tweede bestelling en alles verkiep net zo goed als de eerste maal
Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen.
Bevalt heel goed. Strip blijft goed zitten, neusvleugels worden voldoende gespreid. ‘S morgens goed te verwijderen.
Dank voor uw reactie! Blij om te horen dat uw neusstrips naar tevredenheid zijn!
Door een verstopte neus sliep ik ‘s nachts slecht. Breathe Right was de oplossing. En na goed slapen een goede dag.
Super! Goed om te lezen. Groet, Snurken.nu
Ik ben zeer tevreden over de producten en de snelle bezorging!
Dankuwel!
Prima verpakt, snel geleverd. Had volgens mij ook door de brievenbus gekund.
Dank u wel! Wij hebben het verpakt in een brievenbus doos, misschien dacht de postbezorger daar anders over. Veel gebruiksgemak gewenst! Met vriendelijke groeten, Team snurken.nu
De neuspleisters zijn wederom snel geleverd. Voldoen aan hoe het omschreven wordt. Stukken voordeliger dan in de winkel. Kortom weer zeer tevreden.
Dank u wel! Fijn dat wij van dienst konden zijn Met vriendelijke groeten, Team snurken.nu
Het lijkt erop dat het snurken van mijn man minder hard gaat .
Dat is goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Team snurken.nu
Het werkt naar behoren
Dat is goed om te horen, bedankt! Met vriendelijke groeten, Team snurken.nu
Blijft niet goed zitten en het afstellen van de bit is waardeloos.
Beste, Dank voor uw reactie. Vervelend dat de bestelde Snorban snurkbeugel in uw geval niet optimaal zijn werk doet. De kans is groot dat de oorzaak van uw gesnurk ook op een andere manier verholpen kan worden. We raden u aan om de snurktesten te doen op onze website: https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Op deze manier komt u erachter welk product uw oorzaak van snurken kan oplossen. We willen u daarnaast vragen uw cijfer te baseren op ons als webshop en niet op het gebruikte product. Daar zijn product reviews voor bedoeld. Kiyoh is bedoeld om ons als bedrijf te beoordelen. Bijvoorbeeld over de levering, service, snelheid, enz! Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Geleverd een kwaliteitsprodukt….en snel in huis en gelukkig gewoon in de brievenbus!,
Dank voor uw reactie!
Sind ik de neusspreider gebruik, blijk ik een stuk minder te snurken.
Fijn om te lezen, ga zo door!
sinds ik de. strips gebruik slaap ik de hele nacht door en wordt uit gerust wakker
Super goed!
Volgens het bedrijf hebben ze al 2 keer mijn bestelling opgestuurd. Beide zijn nooit aangekomen. Het is dus onmogelijk om een beoordeling op de producten te geven. Ze waren dan wel zo netjes om het bedrag terug te storten en reageerde altijd op de mail. Waar het probleem dan wel zit is een groot vraagteken, je hebt er dan ook vooral gedoe mee.
Beste Huub, Bedankt voor uw feedback! Het is voor ons ook een groot vraagteken, onze welgemeende excuses hiervoor. Hopelijk was het mail contact tot uw tevredenheid. We willen u daarnaast vragen uw cijfer te baseren op ons als webshop en niet op het product. Daar zijn product reviews voor bedoeld. Kiyoh is bedoeld om ons als bedrijf te beoordelen. Bijvoorbeeld over onze communicatie, service, enz! Met vriendelijke groet, Team Snurken.nu
geeft betere nachtrust voor iedereen
Fijn zeg! Ga zo door
is zelf goed aan te brengen en je slaapt er goed mee en kom er geruster uit met de beugel
Dank voor uw reactie!
Goed en duidelijk omschreven voor welk soort snurken je wat nodig hebt. En snel ontvangen
Dankuwel, fijn om te horen!
Met de neuspleisters uit het rode doosje kan ik beter door mijn neus ademen.
Ze werken totaal niet
Beste, Dank voor uw reactie. Vervelend dat de bestelde Airmax neusspreider in uw geval niet optimaal hun werk doen. De kans is groot dat de oorzaak van uw gesnurk ook op een andere manier verholpen kan worden. We raden u aan om de snurktesten te doen op onze website: https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Op deze manier komt u erachter welk product uw oorzaak van snurken kan oplossen. We willen u daarnaast vragen uw cijfer te baseren op ons als webshop en niet op het gebruikte product. Daar zijn product reviews voor bedoeld. Kiyoh is bedoeld om ons als bedrijf te beoordelen. Bijvoorbeeld over de levering, service, snelheid, enz! Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Top levering en zeer snel
Dank voor uw reactie!
Bezorging via een omweg vanwege verkeerde etikettering. Beetje slordig....Adres was bij de bestelling goed opgegeven..... Nu proefpakket van geringer waarde.... wat als het een bestelling is van enige tientallen euro's.............
Dank voor uw reactie. Ik weet persoonlijk niet de reden van de verwarring, maar ben blij om te lezen dat het allemaal goed is gekomen. Met vriendelijk groet, John Team snurken.nu
Slaap beter en snurk niet zo veel meer
Super fijn!
product was niet te leveren (jammer dat je dat pas hoort als je al besteld en betaald hebt), werd een alternatief aan geboden en verschil is bedrag meteen terug gestuurd. voor een deel voor het alternatief gekozen. Over de overige bestelling steeds goed op de hoogte gehouden.
Hoi Emiel, Dank voor uw reactie. We hebben de onvoorziene situatie inderdaad op deze manier netjes opgelost. Groet, Team snurken.nu
Clip vergeten mee te nemen op vakantie. Via de omschrijving op de website de juiste clip kunnen selecteren en se volgende dag op mijn vakantieadres bezorgd.
Fijn dat het u op vakantie heeft kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Het helpt niet. Ik snurk helaas nog steeds getuige de ervaringen van degenen die ook op de slaapkamer slapen. Ik stuur het anti snurk hulpmiddel niet terug.
Beste Ronald, Dank voor uw reactie. Vervelend dat de bestelde kinband in uw geval niet optimaal hun werk doen. De kans is groot dat de oorzaak van uw gesnurk ook op een andere manier verholpen kan worden. We raden u aan om de snurktesten te doen op onze website: https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Op deze manier komt u erachter welk product uw oorzaak van snurken kan oplossen. We willen u daarnaast vragen uw cijfer te baseren op ons als webshop en niet op het gebruikte product. Daar zijn product reviews voor bedoeld. Kiyoh is bedoeld om ons als bedrijf te beoordelen. Bijvoorbeeld over de levering, service, snelheid, enz! Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
bestelde produkt was niet voorradig. Ik kreeg een alternatief voorstel, dat was positief maar ik verkoos te wachten op t origineel bestelde. Dat duurde 3 maanden maar werd keurig geleverd. Dus prima service. Alleen was het nog beter geweest als ik in tussentijd nog eens een herinnering had gekregen dat de bestelling nog lopend was.