Super neuspleister

Ik gebruik de first plast pleisters al jaren en ben super tevreden.

zeer goed, geen problemen

Aanbevolen

De bestelde items werden zoals beloofd snel geleverd.

Snelle levering en goed product

De Airmax neusspreider voldoet goed en ermee slapen gaat prima. Ik ben tevreden over het product.

Snelle levering en voordelig.

Mooi assortiment

Super snel geleverd /uitstekende kwaliteit

Al jaren koop ik hier mijn neuspleisters! Super snel geleverd en belangrijker: uitstekende kwaliteit

Ik gebruik deze al jaren. Besteld en snel geleverd en goede prijs.

Goede en snelle bezorging, product voldoet aan verwachting.

Goede en snelle bezorging, de pleisters voldoen aan verwachting zou ik iedereen adviseren.

Snel, keurig met uitleg

Snelle levering, uitleg over gebruik, prijs prima, helemaal tevreden!

Prima website

Website, levering en snelheid prima. Product werkt niet, valt vaak uit mijn neus. Zowel maar s als m. Lijkt goed te zitten maar valt elke nacht eruit. Ook als die wel zit is het snurken niet minder.

Een stille nacht

Eigenlijk geheel tegen verwachting werkte het direct de eerste nacht. Daaropvolgend bleek het te blijven werken. Ik snurk niet meer en denk ook beter te slapen!

Alles prima verlopen

Alle ok

Ze denken met je mee naar oplossingen.

Goede voorlichting, snelle levering

De website is overzichtelijk. Het is handig dat er een proefpakketje besteld kan worden. Snelle levering. Gewoon goed dus.

Goede uitleg snelle levering

Goede en duidelijke uitleg bij alle producten. Na bestelling krijg je in de mail ook nog uitleg.

Zeer correct en snel

Zeer snel geleverd. Groot assortiment. Goed verpakt.

Snel bezorgd, goed advies.

Neuspleisters werken goed, advies om voor ander merk te gaan bleek goed uit te pakken.

Neusspreider en neusstrips van het introductiepakket verminderen duidelijk het snurken. Ondertussen al een extra bestelling geplaatst.

Duidelijke site, levering volgens info. op de site.

Proefpakket besteld, handig en betaalbaar. De neusspreider werkt goed bij mij m.n. om makkelijker door mijn neus te ademen (hoef nu 's nachts geen neusdruppels meer te gebruiken). Snurken is niet helemaal over.

Fijn dat je eerst van alles kunt uitproberen!

Fijn dat je een proefpakket kunt bestellen!! Zou alleen wel fijn zijn als je daarbij ook een maat kunt kiezen van de neusspreider.

Bestel elk halfjaar neuspleisters, keurig geleverd

Neuspleisters Airmax hebben mij veel geholpen tijdens,allergie,ik heb nog besteld,Bedankt!

Snel geleverd.

Pleisters werken niet echt, neusding werkt wel.

Uitstekende webshop.

Betrouwbare en goede webshop.

zeer behulpzaam en prima service

ik werd goed geadviseerd en geholpen

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest