Perfect product; en zeer snelle levering

Sinds enkele jaren gebruik ik een Somnoguard vanwege vrij erge slaapproblemen (snurken en erg ondiepe slaap). In het verleden ook geopereerd hiervoor. De snurkbeugel doet wat mij betreft meer voor mij dan de effecten van de operatie van neus en keel bij mij

Snelle levering, goed prijs

Snelle levering, goed product, goede prijs

Veel keuze en snelle levering. Bovendien scherp geprijsd!

Snelle levering & verbetering nachtrust

Pleisters zijn eenvoudig besteld en snel geleverd, daarnaast is mijn nachtrust erg verbeterd! Of in ieder geval die van mijn partner, zij merkt dat ik veel minder (hard) snurk en slaapt veel beter daardoor.

Ga zo door

Snelle levering en goede service

Steeds correcte afhandeling bestelling

Al enkele jaren ervaring met dit bedrijf. Steeds correcte leveringen aan goede voorwaarden.

Altijd lekker snel thuis door de brievenbus

Producten zijn er altijd super snel en vragen worden snel en correct afgehandeld

Ik bestelde een product wat uitverkocht was en er werd mij direct een ander product aanbevolen wat goed bevalt.

Neuspleisters perfecte oplossing!

Met een neuspleister op, zorg ik niet meer voor overlast voor de andere gezinsleden op mijn verdieping.

betaalbare, goede producten en snelle levering

betaalbare, goede producten en snelle levering

Maak er nu al 2 jaar gebruik van

Heerlijk om mee te slapen.

Altijd snelle en correcte levering

Neusplijsters voor betere ademhaling

Een openbaring

Ik gebruik ze om mijn neus open te houden

Werkt goed

Neusstrip van firstplast blijft goed zitten. Zelf merk ik er niet zoveel van maar mijn partner is zeer tevreden over de werking. Het snurken is niet geheel verdwenen maar wel flink gereduceerd.

makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten.

En het werkt bij mij

De snurkbeugel van Somno is super

Wel ieder jaar een nwe want hij moet goed passen. Dit is een uitkomst en ik praat hier als partner

neusspreider werkt goed

door de neusspreider meer lucht tijdens slapen.

prima producten en een snelle levering.

prima producten en een snelle levering. Eindelijk van mn verstopte neus verlost.

Het is een super ding

Toen ik de Neus spreider probeerverpakking via snurken.nu had besteld, was ik eerst sceptisch, Maar volgens mij vriend werkt het echt goed. Hij kan weer slapen zonder een snurkend iemand naast zich. Ik heb het mijn moeder ook aan geraden, en die is er ook blij mee. Mijn advies is wel, voordat je hem in doet even onder de kraan doen. Dan glijd de neusspreider er zo in.

Meer lucht, lekkerder slapen

Doordat de neusverspreider je meer lucht geeft, slaap je veel beter

100 % tevreden

heb een neusspreider maat S gekocht , dacht die gaat niet werken bij mij tegen het snurken, nou...had het helemaal mis, werkt prima, heb zelfs het idee dat ik veel beter door de neus ga ademen en... ik snurk niet meer ! Heel blij mee. Beveel dit artikel echt aan!

Goede levering en werkt perfect

Sinds een aantal jaren gebruik ik de snurkbeugel van Somnoguard. Hij bevalt heel goed. De eerste twee keren via het ziekenhuis. Toen ging ik googlen en vond dezelfde op deze site. Een stuk voordeliger en het zelf op maat maken is zo gebeurd. Dus ik ben dik tevreden.

Steeds goede ervaring

Laatst neuspleisters besteld en wederom snel geregeld in de brievenbus!

De pleisters werken goed en een snelle levering

De pleisters werken goed en een snelle levering.

Prima neusstrips voor een redelijke prijs.

Eerder bestelde ik vaak Breath Right meuspleisters. Prima product, maar duurder dan de door snurken.nu aanbevolen Nasal Strips van First + Plast. Deze pleisters voldoen ook prima. Tussendoor nog eens elders een ander merk pleisters geprobeerd, maar dat bleek weggegooid geld (evenveel effect als een stukje leukoplast).

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest