Top neuspleisters

Al jaren gebruik ik de pleisters van Snurken.nu. Altijd goed hoewel de First+Plast extra strength vlgs mij nu iets anders zijn waardoor ze eerder los laten. Goed de neus reinigen is het advies.

top kwaliteit website

Bijna altijd snel afleveren en altijd en snelle oplossing bij eventuele problemen

Overzichtelijke wepshop met goede informatie en producten.

Door de duidelijke informatie op de site heb ik een goede keuze kunnen maken uit welke producten er zijn. Deze werden ook nog eens snel geleverd.

snurken.nu is de voordeligste aanbieder van neuspleisters

Snel afhandeling en pleisters geven mij wat ik nodig had, namelijk lucht !!

Ik ben nu aan het kijken of ik de witte pleisters nu ga bestellen ipv de crème kleurige.

Niet mijn webshop

Meerdere mails om een review te schrijven vind ik nogal vervelend. Het product zelf werkte niet. Levering was prima. Hopelijk stoppen de irritante mails vanzelf

Nette verzending, mooi op tijd

Nette verzending, mooi op tijd

Voordelig en snelle levering

Degelijk werkende webshop voor een assortiment met interessante prijzen. Gemakkelijke afhandeling en betaling, zeer snelle levering.

Vrij hoge verzendkosten voor iets dat ook in een enveloppe kan

Top Service

Ik kan er verder weinig aan toe voegen! Ik bestel, zij leveren binnen 1 a 2 dagen later. De kwaliteit is prima, de teksten op de website zijn duidelijk. Zeker een aanbeveling waard...

Kan niet meer zonder

Jaren lang elke nacht neusdruppels gebruikt. Kon niet zonder. ( gewoon verslaving ) Sinds een paar jaar heb ik Nasivent in gebruik. Geweldig, en hou een hoop geld over.

Geweldig resultaat

Ik gebruik de neusspreider nu al 2 jaar en het werkt heel goed. Zeker een aanrader.

Prima geregeld

Overzichtelijke website, keurige service

Snel bezorgd

Alles duidelijk uitgelegd op de site en snel verzonden.

prima product

werkt goed

prima producten goede service

goede producten en snelle levering. zeker aan te bevelen.

Goede kwaliteit producten, snelle en correcte levering, goede service

In het zoeken naar het juiste product voor mij, ben ik goed geholpen het is gemakkelijk communiceren per email, goede en snelle feedback

Een hele verademing

De nasal strips werken beter dan de duurdere merken. Zijn ook weer eenvoudig te verwijderen

Regelmatig gebruik ik een neusspreider en slaap dan prima

Ik heb goede ervaringen met de neusspreider, ook bij verkoudheid

Breed assortiment en snel geleverd

Er is een uitgebreid assortiment zodat ik snel kon vinden welke mogelijkheden er zijn om mijn snurkproblemen te verminderen. De proefpakketten waarin meerdere producten en meerdere maten zitten helpen om de juiste producten te vinden

Snelle en goede levering

Redelijke prijs en snel geleverd

Werkt inderdaad

Pleister werkt inderdaad goed, ben hier echt blij mee. En dat voor die prijs is prima. Het verwijderen van de pleister moet wel voorzichtig gebeuren;)

Prima product snelle verzending

Goede prijs- kwaliteit verhouding van de neuspleisters. Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest