Sinds ik de beugel gebruik kunnen wij weer gewoon samen slapen. Dat is heerlijk

Goede snelle service

Goede kwaliteit producten en snel geleverd. Je word constant op de hoogte gehouden over je bestelling. Al vele jaren vaste klant!

Op zich wel goed

Ik had op de website een duidelijke omschrijving gekregen van het product. Deze kreeg ik ook snel toegestuurd. Na de gebruiksaanwijzing nogmaals goed te hebben gelezen, heb ik het bitje op maat gemaakt. Dit was de eerste paar nachten wel even wennen waardoor ik het modeleerproces nogmaals heb uitgevoerd. Nu na bijna 2 weken slaapt het gelukkig wel beter maar mijn partner begint weer gesnurk te horen. Dit was de eerste paar nachten niet. Ik ben benieuwd of het nog veranderd.

Prima !

Levering was snel en de verwachting die ik had over mijn bestelling was helemaal prima

Werk goed

Neus ding werkt goed zegt mijn man

Werk goed

Heb meer lucht, apneu patiënt

Snurken veel zachter

De volume van het snurken is aardig verminderd. Ik adem nog wel zwaar. Maar ik maak niet iedereen meer wakker in huis.

top!

Prima kwaliteit en voor een nette prijs.

prima pleisters

Met neuspleister geen gesnurk meer voor m'n partner!!!!

Enorme verbetering van mijn gezondheid

Ik heb nu de vijfde in gebruik genomen. Vanaf de eerst nacht ben ik van mijn snurken af. Ook geen hoofdpijn meer bij het opstaan en van mijn chronische neusbijholte ben ik sindsdien ook genezen. Mijn partner kan ook weer genieten van haar nachtrust. Wij zijn nu ongeveer 6 jaar zeer tevreden met deze natie snurk oplossing.

Niet goed

De beugel heb ik volgens voorschrift op maat gemaakt maar ik kan deze helaas niet gebruiken. Ik krijg zoveel druk op mijn tanden dat het voelt alsof ze los gaan. Het is erg pijnlijk en ik snurk ook nog. Na 2 nachten hem ik deze niet meer gebruikt omdat ik bang ben dat de stand van mijn tanden veranderd.

Besteld vlot geleverd werkt perfect

Snelle en goede service

Werkt goed!

Geen lastige piepgeluiden meer via de neus

Meer lucht en uitgerust wakker.

Nadat ik bij de kno arts ben geweest en dat hij niets voor mij kon doen wegens de complexe diagnose, zonk mij de moed in mijn schoenen. Ik had alle hoop op dit product gevestigd. Mijn gesnurk is zoveel minder geworden met dit simpele beugeltje. Dank je wel voor dit artikel.

het snurken is veel minder

Ik dacht dat er meer pleisters is zaten

Blijft de hele nacht zitten, geeft veel meer lucht

Blijft de hele nacht zitten en tilt mijn neusvleugels dusdanig omhoog dat ik een stuk meer lucht krijg. Ik kan niet meer zonder de neussticker slapen.

heerlijk!

Slaap veel beter en nog weinig hoofdpijn in de morgen

Tot opheden werkt het goed.

De neus verspreider werkt zoals goed.vrouw zegt dat ik nu minder snurkt

adequaat en effectief

De neusvleugels werken prima tegen een verstopte neus. Ik slaap daardoor beter.

Vandaag besteld, werkelijk de volgende dag in huis.

Pleisters werken geweldig!

Mijn vriendin ging steeds naar andere slaapkamer ivm mijn snurken. Pleister plaatsen en weg snurken. Bij mij werkt hij beste door hoog bovenop neus te plaatsen, word ook veel uitgeslapener wakker.

al jaren lang goed en vertrouwd

als ik wat bestel is het altijd op tijd en kan je vertrouwen op een goed product en nooit te duur, ik ben er wijs mee.

Een goede snelle levering

Ik heb na bestelling van het product de neus vleugels snel en correct ontvangen

Betrouwbare webwinkel

Keurig en snel geleverd. Helaas raak ik de neusspreider in de loop van de nacht kwijt.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest