Deels te vreden

Ik snurk nog steeds, al is het geluid iets verminderd. Tevens is de beugel vermoeiend in de mond

1 keer geprobeerd en via de snurk app heb ik 50%minder gesnurkt

Daar ik aan mijn neus geopereerd ben kon ik hem maar 1x proberen maar volgende maand mag ik weer plakken ik hoop dan op weer goed resultaat met vr.gr.6

1 neuspleister per nacht!

Heerlijk vrij ademen ondanks mijn scheve neusschot!

Levering keurig verpakt en bezorgd

Snelle levering, goede uitleg

Ik bestel regelmatig bij Snurken.nu en altijd is de levering snel en correct. Je krijgt goed uitleg bij de snurkbeugel.

raakt ze 's nachts kwijt

Halverwege de nacht ben ik de anti snurk kwijt doordat ze verschuiven of los gaan zitten. Volgens mijn partner werken ze ook niet

Doet wat het beloofd

Vanwege problemen met vernauwingen in de neus werkt dit zeer verlichtend. Vooral met ‘t slapen. Zelfs met sporten maar alleen dan wel eens een praktisch probleem. Dus totdat ik een operatie krijg is dit wel een oplossing.

Goed, prima service

Snelle reactie en levering, goed verpakt.

Heb mijn beugel verpest. Te lang in heet water laten hangen.

Snel geleverd en duidelijke productomschrijving

Bestelling netjes en supersnel geleverd. Product ook precies zoals beschreven.

Betrouwbaar en snel

De site werkt prima, bestellen is makkelijk, ook goed advies voor alternatieven. Betrouwbaar en snel.

Super goed

Alles wordt netjes en snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden via de mail en snel gelegerd.

Top! Hele snelle levering erg fijn

Snelle levering en prima product

Ik heb een probeerset neusverwijderaar gekocht. Uitgeprobeerd en werkt uitstekend.

Werkt prima

Neus goed doorgankelijk, daardoor rustiger adem halen

Top product

Positief goed werkend en toch eenvoudig hulpmiddel helpt voor ruim 85%

Alles komt goed

Ik heb iets besteld bij jouw bedrijf, snelle levertijd en goede productkwaliteit

• Poleciłbyś nas? Tak

Heb zowel pleisters als spreider geprobeerd, maar alleen de spreider werkte bij mij. Volgens mij vrouw scheelt het echt een hoop en ze kan nu weer normaal slapen.

bevalt prima

goed, alleen valt het snachts wel uit mijn neus tijdens het omdraaien

Doet gewoon zn werk!!

Het gebruik van de pleisters helpt vaak om het gesnurk te dempen. Wij zijn tevreden.

Werkt goed

Origineel plakt beste

Het pakket werd volgens afspraak geleverd en was zo als beloofd

Goede prijs, werkt goed

doet wat het moet doen

Prima,duidelijk en snel geleverd

Duidelijk en makkelijk te navigeren website Snel geleverd

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest