Een goed product en een goede levering

Goede levering

Duidelijke website, snelle levering

Veel verschillende keuzes

Proefpakket is erg veelzijdig. De neusspreiders werkte helaas niet bij mij, dus ga ik nu de beugel proberen

Geweldige service

Snelle verzending

Bij mij werkt dit fantastisch !!!

Ik heb een vernauwing in mijn neus, als ik adem door mijn neus gaan mijn neusvleugels toe, ik adem dus steeds door mijn mond. De neuspleisters extra sterk werken perfect voor mij, deze houden mijn neusvleugels open tijdens mijn slaap en sinds ik deze gebruik s'nachts ronk ik niet meer volgens mijn vrouw. Ik kan goed ademen en het snurken is voorbij. Ik ga ze nu eens testen of ze blijven zitten tijdens het sporten als ze in contact komen met zweet.

first plast veel betere neuspleister dan neuspleister die ik al meer dan 10 jaar gebruik.

first plast kon ik niet krijgen via de apotheek in België

First Plast neuspleisters huidkleurig jaarpakket! Top!

Ik gebruik ze iedere nacht! Scherpe prijs, goed kwaliteit. 's Ochtends losweken met wat lauw water onder de kraan. In een hoekje van de badkamer laten drogen en je kunt ze nog een keer gebruiken.

Duidelijke website, goede service en snelle levering

Product ontvangen na 1 dag zoals verwacht.

Snel en betrouwbaar!!

Goede ervaring, snelle service

ze leveren op tijd

ze leveren op tijd en goede spullen

Ik kan weer lekker rustig slapen zonde wakker te worden met te weinig lucht.

Werkt prima

Tevreden

Krijg meer lucht en mijn partner snurkt niet meer.

Prima webshop

Prima webshop, betrouwbaar!

Super pleisters

Mijn ervaring met de snurkpleisters zijn erg positief. Mijn man heeft nu ook en betere nachtrust omdat ik nu minder aan het snurken ben ha ha

Binnenkqnt neus geheel geirriteerd

Ik had een geirriteerde neus na het dragen van de spreider. U werd ik erop geatendeerd dat ik misschien een te grote ( maat m) heb gekocht om mee te beginnen. Geen allergische reactie dus

heel goed

Sinds ik het proefpakket neusspreiders heb ontvangen en gebruik, krijg ik veel meer lucht en slaap ik beter. Helaas is het snurken niet minder geworden, dus daar werkt het dan weer niet voor.

Goede neuspleisters

De huidkleurige neuspleisters bevallen me uitstekend.

Makkelijke website en snelle levering

Goed produkt

Werkt goed bij sporten en slapen

Probleemloos bestellen. Prima kwaliteit.

Ruime productkeuze, scherpe prijzen, gebruiksvriendelijke website, probleemloze levering.

Helemaal top

Het slapen gaat beter en het snurken is weg

super

Ik heb veel minder hoofdpijn als ik een neuspleister gebruik of een neus spreider. Ik gebruik deze afwisselend. Ook mijn kleindochter van heeft er baat bij en zij neemt met name de sensibele pleisters.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest