Uitstekend product. Werkt zeer goed.

Veel minder last van snurken en ik slaap beter. Ademen door de neus sterk verbeterd. Top!!!

prima, snelle levering

Prima snelle levering erg tevreden.

Snelle service en een goed product

De neus pleisters bestel ik altijd hier! Ze zijn voordelig en hebben een snelle nette service! Ben een tevreden klant.

Prima producten, snelle levering

Vlotte service!!

Uitstekend !!

Mijn bestelling was zeer naar zin. Geen enkel probleem. Zeer aan te bevelen !!

Heb veel minder een droge mond tijdens de slaap

Makkelijk aanbrengen

Goede ervaring mee

Al jaren in gebruik.

Geweldig produkt

Vooral met sporten en slapen veel plezier van door betere ademhaling.

Snelle en goede levering, goede prijs

Ik bestel nu al een jaartje bij Snurken.nu eb de levering is altijd snel en goed en de producten zijn ook prima.

Ben tevreden over Snurken.nu

Bestel reeds een tijdje bij snurken.nu en ben tevreden over de service, snelheid, info op de website, producten e.d. Spijtig dat ik hoge verzendkosten (€ 9) moet betalen voor verzendingen naar België. Ook al zijn het grotere bedragen (+ € 100) die ik bestel terwijl het een klein pakje is. Daarom ook slechts 3,5 sterren.

Kwaliteit, snelheid en prijs prima

Voor het eerst de nwe neuspleisters geprobeerd. Prima kwaliteit, kan ik aanbevelen. Nog beter dan coolbreathe.

Elke keer prima op tijd binnen en goed helpende neus pleisters die ook nog eens goed blijven zitten.

Ik gebruik de neuspleisters om beter te kunnen ademen s, nachts. Daardoor slaap ik beter. Het helpt goed en blijft goed zitten.

prima snurkpleisters!

Ze doen wat ze moeten doen en ze zijn vergelijkbaar met Breathe pleisters. Maar dan goedkoper.

Prima snelle levering

Bestelde producten van goed kwaliteit. Ook erg snel geleverd

Blijven goed kleven super

Goed product beter dan bij de drogist

Prima, goede service

Goede service en een tevreden partner :-)

Al het mogelijke wordt gedaan om een fout van jullie leverancier recht te zetten!

Wij hebben het proefpakket Nasivent tube plus met 4 maten besteld. (XS/S/M/L).Slechts 3 maten zaten in de verpakking.Jullie hebben tijd noch moeite gespaard om contact op te nemen met de leverancier en ons een nieuw proefpakket te bezorgen!

Tevreden!

Duidelijke website en snelle levering

Altijd goede service & producten

Snelle correcte levering en nog extra gebruiksuitleg producten via de mail

Het zijn goede pleisters

Ik heb voor deze anderen pleisters gehad die gingen op een gegeven moment los zitten,dit heb je bij deze pleister niet ze blijven goed zitten zeker voor deze prijs,ik bestel ze iedere keer voordat ze op zijn.

Ben super tevreden met de pleister heb geen last meer van een verstopte neus

goed en snel

goeie website en snel geleverd!

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Koop hier al jaren mijn neuspleisters naar volle tevredenheid

snurken stoppen

pleister plakt niet goed heeft mij nog niet geholpen, dus weet het nog niet

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest