niet goed

mijn laatste halfjaarlijkse bestelling van het merk,Nasal Strip,is mij niet zo goed bevallen.De neuspleister is niet het zelfde als voorheen,en is Moeilijk aan tebrengen,Het uiteinde van de gekartelde strip zit los.

top product, zeer fijn geprijsd

Ontzettend blij met dit product, het helpt mij beter te slapen en is ook nog eens heel prettig geprijsd.

Hele fijn webshop, goede service!

Ik ben erg tevreden over deze webshop. De website is duidelijk en de service goed.

Goede en snelle service!

Goed!

Geen verbetering

Het product is niet geschikt voor neuzen met een scheve tussenschot. Zoals in mijn geval. Tijdens het slapen valt het ding eruit. Het product moet denk ik van een steviger materiaal gemaakt worden. Er komt amper meer zuurstof door de neusgaten dan voor het gebruik.

zeer tevreden en snurken onder controle

Na gebruik van de snurkbeugel slaap ik een stuk dieper en wordt uitgeruster wakker. Ook mijn vrouw is zeer te spreken over de snurkbeugel.

Nette webshop, snelle verzending

Ik bestel hier regelmatig mijn spullen. Verzending is altijd snel en netjes

Snelle levering en goede pleisters!

Correcte snelle levering en ook nog tegen een prima prijs!

Kwaliteit en snel

Correct en scherp geprijsd. Ook snel geleverd.

erg goed product

neusspreiders gekocht. Prima product wat goed helpt om makkelijk door je neus te ademen.

Snelle levering en zeer tevreden

Bestel hier jaarlijks een jaar pakket aan anti-snurk pleisters. Bevalt erg goed en kan 's nachts vrijer door mijn neus ademen.

Goeie product goeie service

Ik ben zeer tevreden over de bestelde neusvleugels en de snelheid van levering

Prima geregeld

fantastische pleisters snelle levering

Vlotte levering

Prima product en vlotte levering

top

Goede producten en snelle aflevering.

Snurken is voor mijn omgeving al jaren een probleem. Vele oplossingen geprobeerd ,maar de neuspleisters blijken het best te werken. Eerder kocht ik de Breathe Right strips altijd bij lands grootte kruidenier, maar die stopte ermee. Na wat zoeken kwam ik op de site van Snurken.nu. Wat blijkt, de strips zijn hier ook nog eens goedkoper. Bestellen, verzenden alles is perfect geregeld en snel!

perfecte levering en afhandeling van de bestelling.

Mijn ervaring met deze webwinkel is goed. doe al enkele jaren hier mijn bestellingen.

Fijn om mijn merk neuspleisters weer te kunnen bestellen.

Al jaren gebruik ik Breathe Right Large als neuspleister waardoor ik veel prettiger slapen kan en niet met droge mond meerdere keren 's nachts wakker wordt. Voorheen waren ze in diverse drogisterijen te krijgen maar toen dat stopte, bleek ik ze bij Snurken.nu wel te kunnen bestellen. Het was wel even wachten maar uiteindelijk werden ze geleverd en kon ik de eigen merk neuspleisters van drogisterijen -die echt niet voldeden- weer in de onderste la opbergen.

Zeer goed bedrijf

Goede spullen levert op tyd werkt echt

goede en snelle levering

top

Goede prijs en snelle levering

Geweldig ding tegen snurken

Al na enkele nachten goed resultaat. Heb ook vrienden geadviseerd. Echt goed.

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestellingen. Nooit te klagen gehad.

Goed product

Gebruik is niet zo makkelijk

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest