Goede producten doch zoeken in het begin welke maat je nodig hebt

Graag wat duidelijkere uitleg hoe men het best de keuze maakt van het model

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ik ben tevreden over het geleverde product. Niet te duur en van goede kwaliteit.

Betrouwbaar!

Makkelijk bestellen, snelle aflevering, goede producten!

Dit helpt wel!

Ik gebruik dit al een tijdje, mijn vrouw kan het weten, het helpt zeker, snurken voor 80% verminderd voor mij.

Handig en snel

Bestel hier vaker spullen. Heb van alles kunnen proberen en nu weet ik wat ik wil.

Snel en goed

de pleisters van snurken.nu helpen het best, volgens mijn partner!!

Terug ademen

Door de neusspreiders te gebruiken kan ik terug goed door mijn neus ademen en is het snurken veel minder geworden

Goed materiaal en snelle bezorging.

Neuspleisters werkt goed. Een tijdje niet meer gebruikt maar na 1x weer gebruiken merk je wel het verschil. Snelle bezorging.

Frist plast neuspeuteren zijn prima

Ik ga weer een order plaatsen voor een halfjaar. Betere prijs en geen verzendkosten.

Slecht dat ik me opnieuw moet registreren en mijn eerdere bestellingen dus niet kan zien

probeerde in te loggen, las de tekst niet. kreeg de boodschap dat mijn gebruikersnaam niet bekend was. Na 5 keer de tekst gelezen en mij opnieuw geregistreerd. Was makkelijker geweest als bij de boodschap van onbekende gebruiker direct boodschap was gegeven dat oude id's verdwenen waren bij de vernieuwing van de website.

Bij een bestelling een zeer vlotte afwikkeling!!

Hetgeen ik al schreef.

Goed product en goede service

Effectief middel

Het snurken is tot een aan aardbaar niveau teruggebracht.

Ik ben veel minder gaan snurken door de neuspleisterss

Ik kan heel hard snurken. De pleisters helpen mij om in de nacht beter adem te halen waardoor ik nu minder snurk. Het enige minpunt is dat de pleisters soms loslaten wanneer ik zweet

Goede snelle servicel

Beter slapen

Sinds ik een neusspreider gebruik slaap ik al jaren ongestoord zonder verstopte neus, ik kan niet zonder!

Sinds de snurkbeugel rustige nachten

Sinds ik de snurkbeugel heb,wordt ik uitgeruster wakker en is mijn vriendin ook helemaal blij

Betrouwbaar bedrijf

Goede produkten

Prima informatie op site, veel keuze, prima prijs en snelle levering

Eenvoudig uitkiezen, heb verschillende merken en soorten geprobeerd, maar de SomnoGuard AP2 is voor mij toch de beste.

Super product

Het anti snurk product is echt top. Veel meer extra lucht dus niet meer door de mond ademen

snelle levering prima product wat ik al jaren gebruik

Gebruik het product al jaren. werkt perfect en is makkelijk zelf te maken volgens de beschrijving. Snelle levering!

Een goede keuze

Jullie hebben mij overtuigd een andere neusstrip te gebruiken, nml. Nadal strips van dorst plast. Een goede keuze! Erg tevreden

Gewoon uitstekend

Snel besteld en geleverd. Top. Gr Arthur

Prijzig voor ontvangen product

Het product werkt niet naar behoren. Kies een product wat beter op zn plek blijft zitten. Anders dan dit shirt

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest