deze pleisters kriebelen gelukkig niet en blijven gedurende de nacht goed zitten
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Veel gebruiksplezier en fijne nachtrusten toegewenst!
Sinds ik de airmax gebruik is mijn snurken aanzienlijk verminderd.
Wat tof om te horen!
Ik krijg meer lucht door mijn neus, zodat ik minder met mijn mond open slaap en dus minder snurk. Tijdens de zomer dat het erg warm was vond ik wel dat de snurkpleister minder goed bleef plakken aan de uiteinden.
Door het gebruik van de pleister is het snurken tot minimum geworden. Was eerst nog niet overtuigd van de pleister, moet hierop terug komen en ben erg blij dat het de gewenste resultaat geeft. Het geeft een betere nachtrust voor mijn man en mijzelf, waardoor je de volgende ochtend uitgerust opstaat. Mijn complimenten, kan het iedereen aanbevelen. Snelle levering is ook een pluspunt waard.
Super goed Ria! Soms moeten mensen inderdaad even wennen aan een product. Op de juiste manier ademhalen bepaalt ook of een product goed werkt. Zo is het bij een neusstrip belangrijk dat iemand door de neus ademhaalt en niet door de mond. Veel gebruiksplezier en goede slaap gewenst! Groet, Snurken.nu
hadden we dit product (neuspleisters) maar eerder ontdekt. het is makkelijk en zeer effectief. mijn man heeft meer lucht. hij gebruikt het 's nacht tegen het snurken en overdag voor sporten. een sulbliem product. hartelijk bedankt.
Super om te horen! Geniet van de rust en betere neusademhaling. Groet, Snurken.nu
Redelijke prijs voor een goed product
Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn dat u tevreden bent over het product! Groet, www.snurken.nu
Binnen 7 dagen retour sturen staat er bij bestellen! Maar dat kan niet volgens de hygiene regels!
Beste Rob, Dank voor uw bericht. U heeft een snurkbeugel gekocht en gebruikt. Uw kwam er vervolgens achter dat dit product niet geschikt is. Producten mogen zoals altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden. Zoals netjes staat vermeld in de voorwaarden vervalt het retourrecht dat wettelijk is bepaald zodra een product gebruikt is en passend gemaakt is aan uw eigen gebit. Het product is daarom onbruikbaar. Indien u het product had bekeken, maar niet gebruikt had retourneren wel gekund. In uw geval verviel het retourrecht vanwege het gebruik. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Snelle levering volgens afspraak. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zien u graag terug in de toekomst op www.snurken.nu Groet, Team snurken.nu
Door de breathe right pleisters slaap en sport ik beter.
Super goed om te horen, ga zo door! We zien u graag terug in de toekomst op www.snurken.nu Groet, Team snurken.nu
Door neus buisjes slaap ik vaster en ben meer uitgerust en snurk niet meer
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u beter slaapt! We zien u graag terug in de toekomst op www.snurken.nu Groet, Team snurken.nu
De bestelde artikelen worden snel geleverd.
Door de pleisters is mijn neus open en krijg ik meer lucht met minder snurken tot gevolg.
Fijn om te horen Linda! Geniet van de goed nachtrust op deze manier! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Slaap is enorm verbetererd door meer lucht via mijn neus.
Fantastisch om te horen! Ga zo door ;)
Prettige neusstrips. Bestel ze altijd hier.
Super, dankuwel voor het vertrouwen in ons. Groet, www.snurken.nu
Snel geregeld en snelle reacties via mail
Service is erg belangrijk! Bedankt voor het vertrouwen. Groet, Snurken.nu
De kwaliteit van de neuspleisters is prima. Ze blijven goed zitten en irriteren niet.
Super, dank voor uw beoordeling! www.snurken.nu
Zeer goede pleisters, werken prima
Super, ga zo door!
Voor mijn vriend bestel ik hier altijd Breathe right, ze hebben de beste prijs en alles is razendsnel in huis. Zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor uw reactie! We hopen u snel weer terug te zien in de webshop! Groet, Team snurken.nu
In tegenstelling tot sommige andere leveranciers is dit een transparant en betrouwbaar bedrijf. De website is zeer informatief en misschien nog wel het allerbelangrijkste: de Mr Anti Snurk heeft me van mijn snurkprobleem afgeholpen :-)
Beste Rob, Super bedankt voor uw reactie! We hopen u in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Goede service als een product niet geleverd kan worden
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als we plots een product niet kunnen leveren, dan denken we direct voor u mee en komen we met een oplossing. Dank voor uw reactie! Tot ziens, snurken.nu
Goede service, snelle levering
Dankuwel voor uw reactie!
Als gevolg van de zwangerschap van mijn vrouw is zij op een gegeven moment gaan snurken. Na wat research bij Snurken.nu uitgekomen en a.d.h.v. de beschikbare informatie de First Plast extra sterk pleisters gekocht. Voor de levering nog netjes een email ontvangen m.b.t. de handeling voor het plakken van de pleisters. Mijn vrouw merkt wel dat ze beter kan ademen. Het snurken is helaas niet verdwenen, maar wel wat afgenomen. Wellicht dat het wel werkt als iemand "chronisch" snurkt, maar in ons geval bij een zwangerschap helaas niet helemaal. Maar dat zal per individu verschillen.
Dank voor uw reactie! De neusstrips zorgen inderdaad voor meer lucht door de neus. Vanwege de zwangerschap kunnen vrouwen gaan snurken. Een neuspleister is daarom een prima oplossing voor het snurken. Is het snurken niet helemaal opgelost en wilt u hier iets aan doen. Doe de snurktesten om te onderzoeken of er wellicht nog een oorzaak is van het gesnurk. https://www.snurken.nu/kennisbank/snurktesten Veel succes! Team snurken.nu
Door de anti snurkpleisters kan ik weer rustig slapen, en mijn vrouw ook!
Beste Roel, Super bedankt voor uw reactie! We hopen u in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Heeft goed geholpen, nu wel toe aan een nieuwe.
Beste Eric Paul, Super bedankt voor uw reactie! U vindt de snurkbeugels hier: https://www.snurken.nu/snurkbeugels Met vriendelijke groet, Team snurken.nu