Top producten voor een top prijs

De neusstrips die ik bestel zijn steeds in orde. De prijs tegenover de kwaliteit is top.!

Eindelijk ongestoord slapen

Ik was snel gewend aan de neusspreiders. Medium zat beter. Kan niet meer zonder.

Snelle levering en goed product

Snelle levering. De rode doosjes neuspleisters bevallen mij goed.

Ik gebruik ze al jaren.

Goede neusstrips. Snelle levering en goede service

Werkt grandioos!

Al jaren grbruik ik deze neusstrips. Makkelijk bestellen, vlugge levering. Geef dit ook aan andere door. Gr.

Prima voorlichting en snelle levering.

Reeds een paar keer Nasal strips besteld, mij voorgelicht dat deze strips beter waren dan andere. Ben zeer tevreden, hebben mij prima geholpen!

Snurkpleisters zeker aan te bevelen!

met de snurkpleisters heb ik geen last meer gehad van het gesnurk van mijn man

Goede service en duidelijke omschrijving

Neusstrips besteld en erg tevreden over. Wordt ook snel geleverd.

Snel en denken met mee

Neuspleisters snel geleverd compleet met sample voor alternatief merk dat niet alleen beter is., maar ook nog eens 35% goedkoper! Prima geregeld!

Slapen zonder onderbreking

Ik slaap weer als van ouds. Had eerst last van een licht verstopte neus, waardoor ik niet lekker kon doorslapen. Nu lukt dat weer uitstekend! Met deze neuspleisters of strips heb ik weer voldoende lucht voor een heerlijke nachtrust.

Snurken is met 90% afgenomen

Van zeer zware snurker ben ik nu een lichte snurker. M'n partner is erg blij nu en ik ook. Geen gepor meer in m'n zij

Airmax jaarpakket 19,95

Wat mij bij voorbaat als was opgevallen. Is dat op de webshop staat dat het een jaarverpakking is. Aangezien ik al bekent was met het product wist ik al dat het niet klopte. Ik heb 2 doosjes besteld en ontvangen, op elk doosje staat dat er 2 inzitten voor totaal 3 maanden. Dus betekent het dat ik het product goed is voor 6 maanden. Verder heb ik niets aan te merken op bedrijf of levering zelf, geen klachten

is prima

Product voldoet aan beschrijving

Helpt niks,

Pleisters en neusbeugel geprobeerd, maar helpt niet tegen snurken, beugel blokkeert zelfs je neus ingang. Ook blijft snurken.nu zeuren om een positieve recensie achter te laten wat vreemd is als je niet tevreden bent.

Gebruik al vanaf april neuspleisters. Ben super tevreden

Goed produkt, eerlijke prijs

Gebruiksvriendelijke site, vlot bestellen en snel geleverd. Aanrader!

Goede pleisters en niet duur.

Pleisters plakken goed en zijn eenvoudig aan te brengen.

Bij mij werkt het

Neusbeugel zorgt voor meer lucht

gewoon goed zonder gezeur

Goede afhandeling en snel

Ben al jaren vaste klant

Snelle levering tegen scherpe prijs

Overzichtelijke website, snelle levering tegen een scherpe prijs.

Levert goede producten en erg snel!

Ik had een voorraad breath right neuspleisters besteld, nergens waren ze zo scherp geprijsd en ze werden ook nog snel geleverd!

Prima producten. Snelle levering. Niet duur

Webshop die altijd voordelig en snel levert

Heb veel baat bij neustrips. Goede voorlichting en altijd snelle levering.

Zeer tevreden over leveringen

Mijn neusvleugels zijn altijd op voorraad en binnen 2 werkdagen geleverd.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest