Goed klantenservice

Goed service en informatie over van mijn bestelling.

Snelle levering en goed product

De airmax besteld, erg blij mee!!

helpt echt goed.

Beter slapen voor mij en mijn partner

Snurk een stuk minder als voor het gebruik en wordt uitgeruster wakker. Ook is de nachtrust van mijn partner stukken beter door bijna geen gesnurk meer.

Redelijk snel geleverd

Instructie op voor en achterkant lezen

Meer lucht

Omdat ik chronisch verkouden ben heb ik meer lucht Snurken is ook beter

Prima product en snelle levering!!

Ik heb zelf de neus pleisters geprobeerd en beveel deze dan ook echt aan, veel meer rust als ik wakker word en geen gesnurk meer

Is al de tweede keer. Alles heel goed geregeld.

Door duidelijke info snel juiste bestelling kunnen plaatsen

Prima ervaring. Makkelijk bestellen en snelle levering. Top!

Eenvoudig in gebruik.

Eenvoudig te gebruiken. Snurken is vele malen minder.

Voldoet aan de verwachtingen

Mijn man had door zijn aandoening de gewoonte om de neusvleugels naar binnen te trekken bij het inademen. Meer snuiven. Hij werd daardoor kortademig en snel vermoeid. Nu gaat de ademhaling geruisloos en rustig. Geeft zowel hem als ons rist.

Vlotte service, netjes verpakt

aanpak van dit bedrijf is professioneel ze staan voor kwaliteit

aanpak van dit bedrijf is professioneel ze staan voor kwaliteit

Goede ervaring mee

Weekt top!

snelle reactie en snelle levering

Tot nu toe blij mee!

Ik heb de proefpakket besteld. Daar zaten 4 pleisters in en 1 neusspreider. Voor mij werken de pleisters niet echt. De neusspreider daarentegen weer wel! Mijn partner en ik slapen er veel beter door. Ik maak weinig tot geen geluid. Het is wel een proefpakket dus na een aantal keer gebruiken wordt de neusspreider wat slap. Maar zeker een aanrader!

Altijd snelle en correcte levering

Ook bij leveringsproblemen, goede afhandeling

Uitstekende service

Er werd goed meegedacht toen mijn bestelling niet voorradig was. Goede suggestie gedaan in een persoonlijke -!- e-mail en het verschil in prijs snel teruggestort. Toppers!

Meer lucht ‘s nachts

Prima. Blijven goed zitten.

Perfecte site

accuraat en snelle levering. Goede info op website

Absolute topper

Omdat de breathe right neuspleisters overal waren uitverkocht, bij snurken.nl terechtgekomen. Daar waren ze ook uitverkocht, maar kreeg een goedkoper alternatief aangeboden. Mee accoord gegaan. Binnen een dag thuis en het teveel betaalde bedrag ook meteen op mijn rekening. Dat vind ik topservice.....en het leuke is.... deze pleisters werken zelfs nog beter..

vertrouwd bedrijf top

Goed advies omdat de Breathe Right niet leverbaar was de nasal trips te proberen, die bevallen mij beter zelfs en goedkoper zelfs.

Goede ervaring

Werkt prima ! Blijft inderdaad goed plakken. Geen reden om duurdere neusstrips te kopen dan deze.

Snurken.nu heeft een duidelijke website, levert snel en verkoopt prima producten

Ik ga nu voor de derde keer bestellen bij Snurken.nu. Hun website is praktisch ingericht, je ziet in één oogopslag wat het aanbod is. De prijzen zijn prima. Het bedrijf levert snel en de producten zijn goed verpakt. Kortom: perfect.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest