Super pleisters en niet zo duur als die anderen die je in de winkel moet kopen

Snelle levering makkelijk te bestellen

leveren snel. Komen afspraken na Groot assortiment. Producten helpen gelaas niet of zijn niet prettig in dragen. Maar dat is peroonlijk. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen op de site aangeboden. Dus zal nogmaals een bestelling doen.

Ondanks dat het product snel wordt geleverd. Is het product zelf niet fijn. De neusspreider sluit de neus te veel af.

Klantgericht

Attendeerde mij op een goedkoper (en even goed) product, toen mijn bestelde product was uitverkocht!

Goed opgelost

Goedemorgen, De e-mails die snurken.nu verstuurde bleken niet bij ons binnen te komen, ook niet in de spam. Dit zorgde voor een misverstand. Na telefonisch contact en ander emailadres met snurken.nu is alles opgehelderd. De bestelling is helaas vertraagd daarop is nog het wachten. Maar ook dat gaat goed komen hebben ze beloofd. Mvg

Duidelijke uitleg van manieren om te snurken te verhelpen.

Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Artikel voldoet aan verwachting.

Werkt prima

Houdt zich aan de afspraak, levert op tijd

Houdt zich aan de afspraak en levert op tijd.

meer lucht door Airmax

Mijn vrouw werkte als Ass. Drogist bij het Kruidvat in Oudewater, daar werden de eerste Airmax verkocht, er zaten 2 in een doosje 1 voor smal en 1 voor medium, de kleuren waren blauw en rood voor de medium, dat kan een jaar of 15 terug zijn, precies weet ik het niet, maar zolang gebruik ik de Airmax smal, ik had vroeger altijd klachten van mijn neus, vaak verstopt, ik ben er zelf aan geopereerd, maar na het gebruik van de Airmax heb ik geen last meer van verstoppingen en kan vrij ademen, ik kan het iedereen aanbevelen, je ademt weer vrij.

nu is het veel beter

heb sinds kort een neusspreider, en ben daar heel tevreden mee. Heb bijna niet door dat ik hem in heb. Hij zit fijn(beter dan andere die ik eens heb gehad). Makkelijk in te doen, goed te reinigen. We (vooral mijn man)zijn er blij mee. Zal hem wel blijven gebruiken.

Tog een goede uitvinding mag je zeggen

Beste, Mijn neusopener werkt bij mij uitstekend,ik slaap de ganse nacht zonder problemen. IK raad het iedereen aan het te kopen met een te kleine neusopening. bedankt voor alles, Roland...

Ben er erg blij mee!

Geeft me meer lucht en t snurken is duidelijk minder.

Goede service, staat open om een vergissing te herstellen zonder problemen.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Met mijn neusvleugels krijg ik meer lucht en slaap lekkerder

Ben tevreden over de snelle levering van een goed product.

Snelle service en goed assortiment

Na mijn eerste bestelling kreeg ik vrijblijvend advies voor een alternatief product dat goedkoper en veel beter bleek te zijn. Top.

Vroeger gebruikte ik breathright. Ik denk 3 jaar geleden ben ik overgestapt op nose plast neuspleisters. Ik heb hier veel meer profeet van. Spreid beter dan breathright.

zwaar waardeloos

neuspleisters besteld merk "Breathe right". krijg ik een email "leveringsproblemen" Was niet mogelijk om op de email te reageren (ook geen link naar cotact) dus moest ik zelf maar uitzoeken hoe contact met hen te maken. Vond ik een "contactformulier" waarin ik aangaf graag door hen gebeld te worden. Krijg ik email terug...TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR... waarschijnlijk enige bedrijf dat geen telefoon heeft? Ze sturen nu pleisters van een ander merk....zijn ook nog eens goedkoper dus ik hoop dan maar dat ik niet ineens leveringskosten moet betalen, waardoor ik geen geld terug ontvang. Ondertussen staat het product op de site nog steeds vermeld als DIRECT LEVERBAAR.

Na veel verschillende produkten van Snurken.nl uitgeprobeerd te hebben vind ik de Nasal strips extra strength de beste. Bij het wakker worden zit de strip nog op mijn neus, wat niet bij de andere het geval is.

Snel geleverd, goede prijs

Snelle levering van prima neuspleisters.

Veel beter slapen

Snurken zeker voor 60 procent vermindert ook geen droge mond meer in de ochtend

Prima pleisters om beter te ademen s, nachts en goede bezorging.

Ik ben blij met de neuspleisters omdat ik nu beter adem s, nachts en beter kan slapen. Alleen jammer dat er niet meer maten zijn.

Bestelling werd goed en snel geleverd.

Bestelling werd goed en snel geleverd, wellicht iets meer info over de maat van de neusspreider die je moet nemen.

Prima webshop

Alles volgens wens afgehandeld