Na mijn eerste bestelling kreeg ik vrijblijvend advies voor een alternatief product dat goedkoper en veel beter bleek te zijn. Top.
Fijn om te horen dat u onze service als fijn ervaart! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Vroeger gebruikte ik breathright. Ik denk 3 jaar geleden ben ik overgestapt op nose plast neuspleisters. Ik heb hier veel meer profeet van. Spreid beter dan breathright.
Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de First Plast neuspleisters. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
neuspleisters besteld merk "Breathe right". krijg ik een email "leveringsproblemen" Was niet mogelijk om op de email te reageren (ook geen link naar cotact) dus moest ik zelf maar uitzoeken hoe contact met hen te maken. Vond ik een "contactformulier" waarin ik aangaf graag door hen gebeld te worden. Krijg ik email terug...TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR... waarschijnlijk enige bedrijf dat geen telefoon heeft? Ze sturen nu pleisters van een ander merk....zijn ook nog eens goedkoper dus ik hoop dan maar dat ik niet ineens leveringskosten moet betalen, waardoor ik geen geld terug ontvang. Ondertussen staat het product op de site nog steeds vermeld als DIRECT LEVERBAAR.
Hoi Petra, We proberen iedereen tevreden te houden. Qua contact mogelijkheden kunnen mensen ons emailen (contact) of op bepaalde tijden een bericht sturen via de chat. Het contact is direct in het menu te vinden. We hebben contact met u gehad. U hoeft inderdaad geen zorgen te maken over de levering en dat u ineens verzendkosten moet betalen. Dat hoeft namelijk niet. We zien het als service om mensen een alternatief te bieden, nu Breathe Right leveringsproblemen heeft. Mensen kunnen het product inderdaad nog steeds bestellen, we hebben wel degelijk op de productpagina een melding staan over de lange levertijd. Inmiddels heeft u netjes uw producten ontvangen en hopen we dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Na veel verschillende produkten van Snurken.nl uitgeprobeerd te hebben vind ik de Nasal strips extra strength de beste. Bij het wakker worden zit de strip nog op mijn neus, wat niet bij de andere het geval is.
Hoi Paul, dankuwel! Let op wij zijn www.snurken.nu en geen .nl Fijn dat u de ASO First plast pleisters zo fijn vindt. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Snelle levering van prima neuspleisters.
Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Snurken zeker voor 60 procent vermindert ook geen droge mond meer in de ochtend
Goed op weg! Ga zo door! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Ik ben blij met de neuspleisters omdat ik nu beter adem s, nachts en beter kan slapen. Alleen jammer dat er niet meer maten zijn.
Hoi Remmy, Dank voor uw bericht. Er zijn wel verschillende maten, alleen niet van hetzelfde merk. Het ene merk is groter qua maat dan het andere. Fijn dat u beter kan ademhalen met de neusstrips! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Bestelling werd goed en snel geleverd, wellicht iets meer info over de maat van de neusspreider die je moet nemen.
Top, dankuwel!
Alles volgens wens afgehandeld
Dnakuwel, graag gedaan!
Besteld en snel in huis.
Precies zoals we het willen zien! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Goede produkten en snelle levering.
Dankuwel!
Als ik mijn beugel niet in heb krijg ik een beuk van mijn vriendin
Dan zou ik de beugel elke avond in doen :) Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Door deze beugel kunnen mijn vriend en ik gewoon lekker bij elkaar slapen
Super fijn, dat is waar je het uiteraard voor doet! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Ik gebruik dagelijks neus pleisters. Nog nooit een probleem gehad. Een aanrader.
Top, dankuwel!
Tientallen keer dingen besteld en tientallen keer is het prima gegaan.
Precies zoals het hoort Dave, dankuwel!
Snurken.nu heeft een uitgebreid assortiment en goede uitleg op de site van de diverse oplossingen. Snelle verzending.
Super bedankt!
Prima service, goede uitleg van de producten. Heldere website en vlotte betrouwbare afhandeling van de bestelling. Wat wil je nog meer?
Top! Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Goede webshop, wel vaak mail.
Dankuwel, we sturen inderdaad mails rondom de bestelling om mensen op de hoogte te houden, maar ook als service zoals de mail met meer informatie over het bestelde product. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
De neuspleisters werken perfect. De neusbeugel moet ik nog uitproberen.
Top, succes!
Ik heb het Proefpakket en het Introductiepakket neusspreiders met als extra de Breathe Right neuspleister voor enkele weken uitgeprobeerd. Tegen mijn verwachting in bleek dat de neusspreider in het proefpakket (het goedkoopste van allemaal) eigenlijk het beste te werken. Althans, het werkte soms wel, maar soms ook niet. Geen garantie op niet snurken dus.. De neusspreider in het Introductiepakket (met ronde vormen) voelde erg niet comfortabel aan en veroorzaakte zelfs jeuk en snot. Doordat ik continue mijn snot moest afvegen kon ik gewoon niet in slaap vallen. Bij het verwijderen van de neusspreider kwam er zelfs een beetje bloed uit! Daarnaast heb ik het idee dat de neuspleisters enigszins ook een beetje zou helpen alleen in combinatie met de neusspreider in het proefpakket.
Neuspleisters gekocht. Zowel de bekende als het eigen merk om eens te proberen. Had al eens andere geprobeerd maar die jeukten en plakten heel slecht. Deze zijn wél goed en als de voorraad op is stap ik over op het huismerk. Het scheelt niet veel, maar als je ze zoals ik dagelijks gebruikt is het wel voordeliger met hetzelfde resultaat. Eén nadeeltje, het huismerk strips is veel lastiger uit de verpakking te peuteren, maar dat kan ook mijn nogal grote handen liggen.
Een proefpakket aangeschaft met pleisters en een airmax, een neusspreider. Zeer tevreden over deze producten. Ook handig dat je het kan uitproberen.
Goeie prijs en website, altijd snel geleverd
Geweldige pleisters, blijven goed zitten.
mijn ervaring is dat ik rustig slaap sinds mijn echtgenoot de neus pleisters gebruikt