Persoonlijke klantenservice en deskundig

Ik had een product besteld, wat niet meer op voorraad bleek te zijn. De Breathe-right Door het advies van Snurken.nu heb ik een beter en goedkoper alternatief. Nu heb ik de Amerikaanse variant. ASO... naam weet ik niet.

goede levering

alles is vlot gegaan, geen problemen, goed materiaal

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Produkt werkt helaas niet beoirdeling en advies op basis van individuele ervaring. Zou dus kunnen zijn dat het bij een ander wel werkt

Prima service!

StopSnurken doet precies wat ze beloven; vandaag besteld, morgen in huis.

alternatief is twijfelachtig

Bestelde eerst Breathe Right, deze waren niet voorradig dus kreeg een alternatief, dat nu na 10 dagen inderdaad van mindere kwaliteit is, laten veel vlugger los. Dus wachten weer op hetgeen ik ECHT wil.

Prima bedrijf.

Had snurkpleisters besteld die niet leverbaar waren. Het aaangeboden alternatief voldoet prima en zal ik blijven bestellen.

Helaas niet het gewenste effect!

Helaas heeft het bij mij niet het gewenste effect, ik blijf een snurkend geluid maken.

Werkt goed!

Omdat mijn neus altijd meteen dichtgaat als ik ga liggen was het gesnurk erg luid en had s morgens een zere keel en droog,nu is het snurken stukken minder...nog een klein beetje maar volgens mijn partner goed te doen en ik heb s morgens geen keelpijn en droge mond. Ik raad het zeker aan!

prima geholpen

ik had een middel tegen snurken besteld en betaald toen ze een middel aanboden die beter en goedkoper was. Deze beviel mij uitstekend en het teveel betaalde teruggestort. Geweldige service en snel bezadigd!

Snelle en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, ik denk ook een nette prijs helemaal als je ze vergelijkt met andere neuspleisters

Meestal goed

Over het algemeen verlopen de bestellingen (pleisters) goed en zijn er dus geen klachten. De laatste keer was de voorraad op en deed men een andere suggestie. Dat was attent.

Zinloos

Het helpt niet

Top service!

Geweldige en makkelijke website!

Top service en advies

Wij kregen voor een op dat moment niet leverbaar product,na overleg, een perfect en beter alternatief aangeboden. Ook kregen wij gratis eerst een aantal samples opgestuurd om uit te proberen! Kortom top service en advies!

Helpt niet

Helpt niks

Levering in correct maar orde

Mijn man snurkt nog steeds helaas

Goede service en advies

Bestelling omgezet naar alternatief omdat het product niet meer leverbaar was. Snelle en goede communicatie! De neusstrips werken uitstekend 👍

Uitstekend!

Prima service, snelle levering. De Breathe Right neuspleisters zijn niet leverbaar, maar er werd een uitstekende alternatief aangeboden dat snel werd geleverd. Het overschot van het reeds betaalde bedrag werd snel teruggestort. Helemaal goed, precies zoals het hoort!

uitstekend

Een ding snap ik niet: in de nasivent neusspreider staat in het het middenstuk o.a. #1 #2 #3 #4. je zou verwachten dat het is gerelateerd aan de volgorde of grootte volgorde. Maar nee hoor daar klopt niets van. Hoe zit dat ? [email protected]

past goed alleen kan ik niet zo goed tegen de plaksel

Goed advies!

De BreatheRight die ik bestelde bleek niet leverbaar maar het voorgestelde alternatief voldoet uitstekend en snel en goed verpakt geleverd. Dus bedankt!

Meedenkend bedrijf

Ik had de BreatheRight besteld via de site maar deze waren voorlopig nergens meer te verkrijgen. Kreeg heel netjes een mail met een goed alternatief en deze waren goedkoper maar goed beoordeeld. Aangezien ik toch echt pleisters nodig had om te kunnen slapen deze laten komen. Ik ben zeer tevreden over hoe ze communiceren en echt meedenken in snelle oplossingen. Zeer tevreden

Super tevreden

Besteld en super snel geleverd. Erg tevreden

Gewoon goed, zoals omschreven.

Precies zoals omschreven, duidelijk, netjes, en levering op tijd.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest