Correcte levering en kwaliteit goed

Correct geleverd en kwaliteit is goed

Goede prijs/kwaliteit

De neuspleisters geven mij ‘s nachts meer lucht. Blijven prima zitten gedurende de nacht

fijne internet shop

Al een paar keer neusspreiders gekocht bij snurken.nu. Snelle levering en altijd goed.

Snelle levering en goede service.

Leveren prima product en snel geleverd. Ook fijn dat ze wijzen op termijn van neusspreiders en even berichtje sturen.

Altijd goed, snel en betrouwbaar.

Produkten snel en netjes geleverd zonder problemen.

Goede producten

De neuspleisters zijn van goede kwaliteit en blijven goed zitten

Goede en duidelijkeinformatie

Super bedrijf, heel veel informatie waar ik nog niet aan had gedacht, razendsnelle levering, top bedrijf.

alles naar wens verlopen

prijsgewijs competitief levering volgens plan kwaliteit is prima

Snelle levering!

Goede neusspreider en snel geleverd. Heerlijke rustige nachten nu, heerlijk!

Snelle afhandeling, nooit problemen

Ik bestel regelmatig neuspleisters, en ze komen altijd erg snel aan. Niets op aan te merken.

Snelle en accurate levering

Jaarlijkse bestelling van de snurkpleisters die ik altijd hier. Snelle levering en scherpe prijs.

Geweldig!

Ruime keuze en snelle levering! Prima!

Snel en goed

Overzichtelijke webshop en prima afhandeling van de order

goed en snel

goed en snel

Snelle, accurate service.

Uitstekende neuspleisters

De First Plast neuspleisters zijn net zo goed als die van Breathe right, echter de prijs is veel gunstiger!

Mijn man snurkt niet meer

Mijn man gebruikt de pleisters al vele jaren Ik hoor hem niet meer snurken

Werkt niet bij mij

Volgens mijn man snurk ik nog steeds, ondanks dat ik de pleisters draag. Ik vind de pleister ook niet echt prettig zitten. Ze geven een drukkend en trekkend gevoel. Helaas, niet de oplossing voor mij. Wel een keurige en snelle bezorging.

overzichtelijk en informatief

Alles werkt zoals het hoort

niet tevreden

Mijn eerste snurk beugel was perfect,half jaar gebruikt tot 24- 02- 2020 De nieuwe25 02 2020 gaan gebruiken is niet goed zit een scheurtje in bovenstuk blijft niet zitten dus ik snurk weer kan ik deze terug sturen en ruilen voor een nieuwe? Mvg willem Jongedijk Vaart nz 63 8426 as Appelscha tel 0516432245

Ik heb mijn bestelling betaald en niet ontvangen

Goedendag. Tot mijn grote irritatie heb ik de door mij geplaatate en betaalde bestellkng onder ordernummer 172019075 nog niet ontvangen. Ik heb een mail gestuurd en daar ook niets op gehoord. Ik zie graag.een ractie tegemoet

Goed product snelle levering

Voor de eerste keer besteld bij snurken.nu en zeer tevreden

Zeer snelle levering

Ik krijg de bestelde artikelen altijd snel geleverd

Slechte service en communicatie

Ik had een bestelling geplaatst en kreeg tot 2x toe een automatische mail dat er leveranciers problemen waren. Twee weken later heb ik snurken.nu zelf benaderd en die bedachten toen pas om eventueel de rest van de bestelling al te verzenden of nog even te wachten op datgene wat niet op voorraad was. Zonder op een antwoord van mij te wachten, hebben ze de overige bestelling verzonden. Na een reactie van mij, bleek datgene wat niet in voorraad was er ineens wel te zijn! Ze wisten niet dat dit nu niet meegezonden was. Ik mailde weer terug en zonder een reactie van snurken.nu kwam de overige bestelling binnen. Ik snap dat in deze digitale wereld communicatie soms "kort" is of "vergeten" wordt. Maar voor een bedrijf vind ik het wel zo netjes dat je op z'n minst een reactie terug geeft en geen zaken invult voor een klant. Als je zo lang op een bestelling wacht, is een privé opgestelde mail veel klantvriendelijker. En daarbij zou een soort compensatie voor het wachten van de bestelling ook gewaardeerd worden. Al met al genoeg verbeterpunten.

betere nachtrust met breath right pleisters

betere nachtrust en 's morgens uitgerust wakker. snel geleverd

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest