Gewoon , heel erg goed

Sinds mijn apotheek mijn neusspreiders niet meer kan leveren ben ik klant bij Snurken.nu en ik ben erg tevreden !

Snelle levering van goede, producten.

Snelle levering van goede producten. Ik kocht neusstrips tegen snurken en om meer lucht te krijgen. Nu kan ik weer goed slapen!

Prima website, snelle levering

Gemakkelijke bestelling en een snelle levering, gewoon goed.

Goede ervaring alles goed geregeld

Prima website,snelle en accurate levering,geweldige producten!!!!

Ik heb voor de eerste keer iets besteld.De website was overzichtelijk en duidelijk.Snelle en accurate levering en ook nog eens online informatie over de bestelde artikelen.Beter kan een mens toch niet wensen?

Ik krijg veel meer lucht met de noseair in!

Ideaal! Ik gebruik hem voor het slapen en ik krijg veel meer lucht.

Gewoon top!

snelle levering.

Prima levering

Levering op tijd, en correct verpakt.

eindelijk lucht en dus beter slapen

Prima neusdoppen die mijn neus nachts openhouden, aanrader

Gaat goed en snel.

goede prijs

Snelle levering en een scherpe prijs

Weer vol op lucht door de neus

Ben blij met de neusspreider geeft mij voldoende zuurstof weer door de neus tijds de nachtrust super hoor

Goede producten en goede service

zeer tevreden goede producten met een snelle service

Via de mail altijd een hele goede en duidelijke info.

Ik heb nog niet zo vaak besteld maar ik heb mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen door PostNL, die naar mijn ervaring tot nu toe altijd heel vriendelijk en servicegericht is. Ik ben ook heel tevreden over mijn bestelling die ik mede voor anderen bestel en zal waarschijnlijk in de nabije toekomst wel weer een bestelling doen. Vriendelijke groet

Prima product, gebruik het al paar jaar.

Betrouwbaar, snelle levering.

Fantastische service en betrouwbaar

Zeer fijne en betrouwbare webshop

Betaalbare oplossing tegen het snurken. Stopt bij mij 80 %, doordat ik vrij kan ademen

even uitproberen wat de juiste grootte is. Maar daarna heb je er ook de hele nacht profijt van.

Fijne uitleg en gunstige prijzen

Ook prettig dat je herinnerd wordt als de tijd voorbij is dat het product nog goed bruikbaar is.

Hele goede service!

Snele en verzorgde bezorging.

ervaar meer lucht

Duidelijk is dat ik meer lucht binnen krijg. Vlg partner nog wel snurkend, maar veel minder luidruchtig. Regelmatig in de nacht ben ik hem kwijt: ligt dan naast me ipv in de neus.

Heb m een week gebruikt toen lsg die door midden

Heb een week gebruikt en toen was die kapot

Goede omschrijvingen. Duidelijk advies. Snelle levering en goede prijs - kwaliteit

De neusspreider is een ware verademing

Vlekkeloze afhandeling

Postbus 1046