Pluspunten
Snelle levering, nette prijzen, goed op de hoogte gehouden van het proces via de mail. Heel blij mee.
Top, fijn om te horen!
Pluspunten
kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank!
Fantastisch om te horen!
Pluspunten
Gewoon goed en betrouwbaar.
Top! Dankuwel
Dankuwel!
Beste Henk, we helpen u graag. We hebben u via de email netjes een bericht gestuurd. We horen graag van u wat we voor elkaar kunnen betekenen. Groet, Snurken.nu
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke mailing over de bestelling.
Dank voor uw reactie
Dank voor uw reactie!
Pluspunten
Kan ik op grond van deze bestelling niet echt geven
VerbeterpuntenIdem
Dank voor uw reactie!
Pluspunten
Uitstekend product en een prima levering
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren of je dit zelf kunt/moet doen, of toch de tandarts. Ik heb het laten doen en is denk ik wel te prefereren.
Dank voor uw reactie. De snurkbeugels kan zelf worden aangemeten, bij twijfel raden we inderdaad aan om een specialist te laten helpen de beugel juist aan te laten meten. Groet, Snurken.nu
Dank voor uw reactie!
Pluspunten
Snelle correcte levering. Product op zich valt tegen, maar daar kan Snurken niks aan doen.
Dank voor uw reactie, mocht u vragen hebben dan horen we graag van u,
Pluspunten
Zie bovenstaande punten
Super zeg!
Super! Dank!
Pluspunten
Goede informatie. Ook de followup mail is prettig
Dankuwel! Fijn dat u de followup mail fijn hebt ervaren
Pluspunten
Prima geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Dankuwel
Pluspunten
duidelijke site; snelle levering
Dank
Bedankt voor uw top reactie
Pluspunten
snele levering goed bereikbaar telefoon
Beste, We hebben uw netjes gemaild om u te helpen. Helaas hebben we geen reactie ontvangen, we horen graag van u, Groet, Snurken.nu
danku!