Pluspunten
vriendelijk en accuraat
Verbeterpuntensnurkbeugel werkt nog niet echt, verleis de onderkant elke nacht
Pluspunten
Super snelle levering!!
VerbeterpuntenVoor mij geen!
Pluspunten
Niet nodig
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Vriendelijk, Super service. Ik ben zeer tevreden!!!
Postpakket pas niet in mijn brievenbus. misschien ander soort verpakkingen.
Pluspunten
Pluspunten
Prima service. Spullen werden snel verzonden.
Pluspunten
Prima afhandeling van de producten!
Pluspunten
Goede uitleg over de producten
VerbeterpuntenProductdifferentiatie is niet helder. De maten per verpakking mogen duidelijker evenals de uitleg waarom een product langer mee gaat dan de ander. Heb nu een verpakking gekocht waar 2 verschillende maten inzitten terwijl ik maar een maat nodig heb. Kan het niet retourneren.
Beste RJ hofhuis, dank voor uw reactie! Er zijn verschillende verpakkingen, echter is de beste ervaring die iemand kan hebben producten uitproberen. Een probeerverpakking is daarom voor mensen een ideale oplossing. Met vriendelijke groet, Snurken.nu
Pluspunten
Beste Yvonne, Dank voor uw reactie! Blijf het product proberen. Het verschil kan zitten in de manier van ademhalen tussen uw man en de vriend van uw moeder. We helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw man ook stopt met snurken. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Super, dankuwel!
Pluspunten
Zeer goede service, zeker nadat Post.NL een bezirg vertraging opliep dat zeer vakkundig werd opgelost zodat een tijdige levering toch nog goed kwam. Mvg, Wouter
Pluspunten
Geen slecht bedrijf.
Pluspunten
Ik ben super blij dat ik de Nosovent heb kunnen inkopen ! In België was dat nergens meer te krijgen, en alle andere hulpmiddelen zijn pijnlijk na enkele uren. Zal terug goed kunnen slapen ! 1000 x Thanks !
VerbeterpuntenBlijf dit artikel verkopen !!
2 setjes van iets besteld, 1 gekregen. Vervolgens direct een contactformulier ingevuld om dit te melden. Geen enkele mogelijkheid om te bellen.
Pluspunten
ik kan geen beoordeling doen omdat ik nog geen ervaring heb. Maar levering was snel en netjes.
VerbeterpuntenHelaas plakken de neuspleisters niet goed en de neusverspreider is te groot, valt uit mijn neus. Jammer dat ik eigenlijk €10 heb weggegooid en nog niet ben geholpen ivm het snurkprobleem.
Pluspunten
No nonse
Pluspunten
Duidelijk, snel en netjes mbt communicatie
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
goede service en snelle lvering