Dankjewel Dave!
Thanks!
Wij hopen dat u een geschikt product uit het intro pakket heeft kunnen vinden :)
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd
VerbeterpuntenArtikel helpt niet
Beste klant, Fijn om te horen dat u onze service waardeert. Helaas werkt het artikel wat u gebruikte niet naar wens in uw geval. We hebben tientallen producten die bewezen werken alleen werkt niet elk product bij iedereen. Daarom zijn er ook verschillende producten. We helpen u graag verder het juiste product te vinden en hebben u daarom een email gestuurd om samen het juiste product te vinden. Met vriendelijke groet, Snurken.nu
dankuwel
Pluspunten
Snelle leveringen. Houden woord
Top om te horen!
Pluspunten
Snel geleverd. Ik haf dot product al eerder besteld in december 2017.
Dankuwel voor uw reactie! We hopen u graag weer terug te zien in onze webshop!
Pluspunten
Snelle bezorging, betrouwbaar
VerbeterpuntenTe hoge bezorgkosten Neuspleisters zijn goed, maar slecht uit verpakking te halen.
Dank voor uw reactie. Helaas is het niet realistisch om zonder bezorgkosten te verzenden aangezien de tarieven van de koeriers steeds worden verhoogd. We doen er alles aan om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden!
Pluspunten
het werkt
Geweldig om te horen! Groet, Team snurken.nu
Pluspunten
Uitgebreid pakket
VerbeterpuntenMeer maten bij neusspreider, vaak alleen Medium
Dank voor uw beoordeling. De meeste neusspreiders hebben ook kleinere en grotere maten neusspreiders. Deze vindt u hier: https://www.snurken.nu/stop-snurken/neusspreiders
Dankuwel!
Pluspunten
tijdige levering, kwaliteit van artikel is mediocre! Lijkt erg veel op bitjes die gebruikt worden bij mondbescherming. Die zijn te koop voor onder de 10 euro p/s.
Pluspunten
Toegankelijkheid van de site en goede voorlichting
Pluspunten
Accuraat en vlug
Verbeterpuntenalltijd goed
Alles kan altijd beter! Blijf actief.
Beste G.A. Griffioen, Dank voor uw reactie! Jazeker blijven verbeteren! Dat is zeker iets waar snurken.nu elke dag weer mee aan de slag gaat. Groet, Team snurken.nu
Hartelijk dank voor uw mening over ons! Veel gebruiksplezier met het product tegen snurken!
Pluspunten
Was bekend ben het product en via de site snel en eenvoudig het kunnen aanschaffen.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Top, SomnoGuard wordt steeds bekender en meer gebruikt. Dit product wordt erg positief ervaren door de gebruikers!
Dankuwel!
Dank voor uw recensie!
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Pluspunten
Snelle keurige levering. Goede kwaliteit product.
VerbeterpuntenHet ontwikelen van een doos of apparaat om de Nozoventbeugels in te bewaren als ze niet in gebruik zijn, teneinde de spanning in de beugel te bewaren.
Dank voor uw beoordeling. Het ligt aan de fabrikant van het product of zij een opbergdoos ontwikkelen. Wij hebben hier geen stem in helaas. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu