Pluspunten
Snel en goed geleverd wat ik besteld had.
VerbeterpuntenHelaas spam mail gehad zonder mij te hebben ingeschreven. Erg jammer.
Beste Gert Jan, Dank voor uw reactie. Wij sturen de klant normaal alleen mailtjes waar men zich voor ''inschrijft''. Hiermee ontvangt u informatie over het betreffende product dat u heeft aangekocht. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat u een optimale gebruikservaring hebt en het product daarmee zo effectief mogelijk gebruikt. Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
Pluspunten
Geen goede ervaring met de drie producten die ik heb gebruikt, dus geen positieve ervaring
Beste Chris, We zien in uw order slechts één soort product dat u heeft aangeschaft. Kunt u ons verduidelijken met de drie producten die u heeft gebruikt. U mag ons ten allen tijde een bericht sturen met uw opmerking of vraag zodat wij u kunnen helpen. Deze beoordeling is bedoeld om ons te beoordelen als webshop. We helpen u graag om het juiste product te vinden dat u gebruikt tegen snurken. We zijn erg benieuwd naar uw reactie, Met vriendelijke groet, Team snurken.nu
De levertijd kan beter
Pluspunten
Vlot en accuraat geleverd.
Pluspunten
Snelle service. Alles oke. Producten waren normaal verpakt dus niet in een veel te grote doos.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
prima afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Perfecte service. Altijd super snel geleverd.
Pluspunten
Het is moeilijk om van 1 actie een objectief oordeel te geven, desondanks ben ik van mening dat ik goed en vlot behandeld ben.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima producten voor een redelijke prijsstelling.
Pluspunten
Nette duidelijke site.....
Pluspunten
Pluspunten
ALLES OKE
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Duidelijke gebruiksaanwijzing ook op "video
VerbeterpuntenEenvoudiger anti snurkbit , zonder speciaal gereedschap