Thanks!
First Plast pleisters worden erg goed beoordeeld! Bedankt!
Dankuwel!
Pluspunten
Snel Informatief en betrouwbaar
Dankuwel!
Pluspunten
De Nozovent besteld. Eén van de weinigen die deze nog levert. Alles snel en super verlopen. Ik had ze de dag na bestelling al in huis.
Dat is service! Dankuwel:)
Pluspunten
Je krijgt wat je vraagt.
Tuurlijk! Super om te horen:)
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Goede feedback Werkelijk niets op aan te merken.
Pluspunten
Gewoon top. Bestelling altijd snel in huis.
Pluspunten
Zeer tevreden met goed alternatief voor duurder merk artikel. Snelle levering, gemakkelijk bestelproces.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Site is informatief, komt over als dat ze verstand van zaken hebben. Bestelling keurig geleverd.
Pluspunten
10+
Pluspunten
Prima zo doorgaan
Dank voor uw beoordeling! We wensen u een goede nachtrust toe. Graag tot ziens op www.snurken.nu
Pluspunten
Netjes mbt bestellen en op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenT.o.v.andere webshops iets langere aflevering. Maar dat kan komen door de kerstdrukte.
Bedankt voor uw reacties. Klopt, wij verzenden de pakketjes zoals belooft dezelfde dag wanneer u voor 16:00 uur besteld. PostNL bezorgt en heeft momenteel zoals we in het nieuws lazen hier een daar moeite om direct de volgende dag alles te leveren. Tijd van het jaar... Groet, Snurken.nu
Pluspunten
snel en correct
Dankuwel!
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt!