Beste Sjaak, Zoals aangegeven op onze website was ons magazijn in verhuizing waardoor we niet op dezelfde dag inpakken zoals we dat normaal wel doen. Als deze opmerking aan de aandacht is ontsnapt kan ik me voorstellen dat er een andere verwachting is. Ik zie dat je ook nog contact hebt gehad met de helpdesk die je alsnog de situatie heeft kunnen uitleggen. Je bestelling die op de 16de is geplaatst is op de 20ste voor je is ingepakt en inmiddels ook ontvangen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Indien er geen medewerker beschikbaar is, kun je een boodschap achter laten, dan bellen we je even terug. Of stuur ons een mail, dan helpen we je graag verder. Veel plezier met de geleverde producten!
Originele beoordeling
Beste, Na emailcontact en doorsturen van de orderbevestiging is gebleken dat het niet om een bestelling van ons ging maar van een andere webwinkel. Wij hopen dat alles inmiddels geregeld is met de andere webwinkel en de producten netjes geleverd zijn. Met vriendelijke groet, Team Just Underwear