Goedkoop, vertrouwd en korrect geholpen door de klantenservice.

Goedkoop, vertrouwd en korrect geholpen door de klantenservice. Wij geven een 9!

Goedkoop, vertrouwd en zeer fijn contact met klantenservice

Goedkoop, vertrouwd en zeer fijn contact met klantenservice. Wij geven een 9.

Goedkoop. Snel. Duidelijk / Mis achteraf betalen

Voordelen; goedkoop, snel, duidelijk Nadelen; geen achteraf betalen

Professionele hulp bij bestellen gehad, snelle levering! Een 9!

Ik had verschillende vragen over een artikel. Hiervoor professionele hulp gehad bij het bestellen. Dag later al geleverd. Jullie verdienen een 9!

Alles prima in orde, snel geleverd, goed verpakt

Alles prima in orde, snel geleverd, goed verpakt

snelle bezorging

Mijn ervaring is goede kwaliteit en vel producten leverbaar die anderen niet hebben.

Doen wat ze beloven.

Een bedrijf dat doen wat ze beloven. Een 7!

Deskundige hulp. Snelle levering. Goed en duidelijk winkel.

Op de vele vragen telkens deskundige antwoorden ontvangen. Zo het juiste artikel binnengekregen! Duidelijk en goede webwinkel, zelfs een dag later al bezorgd. 1 tip, meer betaalmethoden aanbieden zoals achteraf betalen.

Prima webwinkel. Bij bestellen goed geholpen. Nette levering.

Een prima webwinkel,bij het bestellen goed geholpen,nette levering. De bestelling was in een paar klikken gedaan.

Goede prijs, goede levering

Mijn enige aanmerking op de levering is dat de transportdoos er wat zwak uit zag. Maar naast dat was alles prima in orde.

Keurig geinformeerd over de bestelling.

Na afrekenen keurig geinformeerd over de voortgang van de bestelling. Korrect en vlot geleverd. Nette webshop!

Goedkope zeilboot, uitstekende kwaliteit, vlotte bezorging

Lang gezocht, eindelijk gevonden. Bij dit bedrijf is de DragonForce65 het goedkoopste online. Ik twijfelde met bestellen omdat ik dit bedrijf niet kon, maar ben gelukkig niet teleurgesteld. De boot was uitstekend ingepakt en vlot bezorgd. Ik kom zeker weer terug.....

Perfekt! Snelle levering! TOP!! Graag weer!

Snelle levering. Vriendelijk contact. Prijs super! Aan te bevelen!! TOP!!

Prima levering van 2 fietsen, enige minpuntje is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Kreeg hierdoor toch een beetje vreemd gevoel bij de webwinkel. Uiteindelijk via de chat prima geholpen en toch maar besloten hier te bestellen. Levering binnen aangegeven tijd geleverd.

Fijne webshop! Goede klantenservice, lage prijs.

Fijne ervaring met deze webshop. Goede hulp via de klantenservice (chat). Leuk assortiment met lage prijzen. Zeker een aanrader, maarr miste wel een bevestigingsmail.

Ik geef een 8!!

Scherpe prijs, goede verpakking, snelle bezorging, makkelijk bestelproces, goede productinformatie. Minpunt is geen fysieke winkel!

DF 65 zeilboot ontvangen. Prachtige boot!

Mooie Dragonforce 65 zeilboot, volgens afspraak, compleet ontvangen.

Goed!

Betrouwbaar bedrijf. Goede afhandeling van de bestelling.

Zeer tevreden met mijn bestelling. Uitmuntende kwaliteit van het product en hoe De Specialist het product zorgvuldig heeft verpakt. + > track en trace, 2 dagen levertijd, goed verpakt - > ontbreken van achteraf betalen en social media (facebook)

Product ziet er goed uit.

Snelle levering, werd niet aangegeven wanneer het bezorgt zou worden.

Beloofde levertijd niet waar gemaakt

Bij de bestelling stond levertijd 2 of 3 werkdagen, dus niet. Als je het niet waar kunt maken beloof het dan niet.

Mooie zeilboot gekocht, goedkoopste aanbieder op internet

Een mooie zeilboot aangeschaft bij RadiografischeVoertuigen.nl. Zeer goede prijs tov concurrenten. Snelle levering ook en netjes verpakt. Aandachtspuntje is om accessoires aan een product te koppelen.

Slechte service

Racefiets gekocht voor mijn zoontje. Tijdens rijden alleen maar lekke banden. Bij nadere inspectie blijken de spaken aan de binnenkant van de velg door te steken. Meerdere keren proberen te bellen voor een oplossing, er wordt echter nooit opgenomen. Ook mijn e-mails blijven onbeantwoord.

Fijne vriendelijke ervaring!!

Ik heb een fijne vriendelijke ervaring gehad bij dit bedrijf. Prima produkt en lekker snel geleverd. TIP; meer adverteren op tv of facebook bv., fysieke winkel toevoegen, meer betaalmethoden.

Heldere webshop, eenvoudig bestellen, dag later al geleverd

De Specialist is een heldere webshop waar wij eenvoudig konden bestellen. Met de track en trace konden wij de bestelling volgen, die een dag later al bij ons was. Wij komen zeker terug met de Kerstdagen!

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein