Gevarieerd assortiment, prima prijs, vlote afhandeling bestelling

Wij hadden niet eerder van De Specialist gehoord, maar we zijn positief verrast! Leuk divers aanbod, scherp geprijsd en onze bestelling was snel bezorgd. Wij komen op zeker terug!

Goede verpakking en snelle levering

Het is jammer dat bij de post alles minder goed verliep. Het pakket liep 1 dag vertraging op waardoor ik in moeilijkheden raakte voor het ontvangst en tijdnood voor het zeilklaar maken.

'Betaalbaar en snelle bezorging''

''Betaalbaar product en een snelle bezorging''.

DF65 V6 boot opnieuw SUPER afgeleverd!

Voor de tweede keer een DF65 V6 zeilboot aangeschaft bij De Specialist. In de namiddag besteld, en de volgende dag al bezorgd. Wederom keurig verpakt. Snel besteld, snel geleverd en makkelijk betaald met iDeal.

Prima afhandeling.

Prima afhandeling van de bestelling. Zoals je mag verwachten anno 2019!!!

Prima bedrijf.

Goede prijs, snelle bezorging! Prima bedrijf!

Verzending prima, afwerking waardeloos

Fiets gekocht bij De Specialist. Volgens de website hoefde ik de fiets na levering alleen maar uit te pakken, maar was deze rijklaar. Niet dus: in voor- en achterwiel zaten veel spaken los, tevens moest ik zelf vele onderdelen monteren. Na contact met De Specialist gaf men aan dat iedere nieuwe fiets een Nulbeurt nodig heeft. Maar wat is dan 'rijklaar' als je er eerst nog mee naar de fietsenmaker moet. Het financiele voordeel van een goedkope fiets via De Specialist is dan ook direct verdwenen.

DF65 gekocht, mooie boot, goedkoopste aanbieder.

Mooie zeilboot - Volgende dag al binnen - Goedkoopste die ik kon vinden - Behulpzame medewerker bij de online chat - Aanradar Aanrader!

prettig en snel

gisteren besteld vandaag bezorgd

Spoedige levering.

Blij met het product verkocht tegen een goede prijs/kwaliteit.alleen spijtig dat we pluggen misten.waren niet bijgeleverd.dus daar moesten we zelf voor zorgen.maar dat is natuurlijk niet de schuld van De Specialist.Ik ben zeker van plan hier nog meer te bestellen.

Mooie DF65 zeilboot ontvangen, goedkoopste op internet!

Goed verpakte DragonForce65 zeilboot binnngekregen! Echt een pracht exemplaar! Dik de voordeeligste online, want dit is de V6 met radioapparatuur erbij, Aanradar om te kopen, maar wel 2 tips voor het bedrijf; - Klanten de keuze bieden de zeilboot eerst te mogen bekijken (uit doos halen) voor betalen - Achteraf betalen miste ik,, als de boot niet is wat ik ervan had verwacht

Super snel en vriendelijk.

Super snelle levering (we hadden in de middag besteld en de volgende dag in huis) en vriendelijke chatmedewerker.

voortreffelijk

geschikt apparaat voor de man met de hamer snel geleverd , en goed product

Goed, vlotte reactie op e-mails, mooie producten, eenvoudig bestellen.

Scherp geprijsd, snelle levering

Snel, betaalbaar, vriendelijk.

Zeer goede service en bij vragen goed te woord gestaan

Zeer tevreden over de zending, en service

Een bedrijf die doet wat ze beloven!

Betrouwbaar - Correcte communicatie - Snelle nette levering

Snelle levering, goede prijzen

Perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gisteren besteld en vandaag al in huis. Prima prijs, goede verpakking en makkelijk betalen.

nvt.

Pluspunten

Goede service en probleemoplossend vermogen over de mail

Telefoonnummer is onbereikbaar, waardoor je wellicht veel mail-verkeer nodig hebt om iets duidelijk te maken.

Pluspunten

Een hele fijne site... Hier wordt je vrolijk van. Duidelijk en een goede afhandeling. Complimenten hoor!!!!

Geen verbeter punt

Pluspunten

Goede chat mogelijkheid en de vragen worden goed behandeld. Afhandeling van de bestelling en levering goed en snel verzorgd. Prima winkel.

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein