Snel en accuraat

Een bestelling wordt snel geleverd. De website is gemakkelijk voor bestellingen. Prima service.

Makkelijk bestellen

Geweldige service

Duidelijke levertijden, goede service. Zijn goed betrokken bij wat je nodig hebt.

Top bedrijf

Ontzettende fijne samenwerking tussen De Kantoorspecialist en ons bedrijf. Er wordt meegedacht en gekeken wat de beste oplossingen zijn. Altijd snelle levering en altijd alles op voorraad. Voor ons geen ander.

Goede en snelle service

Prettige, persoonlijke benadering met een goede en snelle service

Opstartproblemen?

Een mogelijkheid om online te bestellen en op te halen zou wel handig zijn.

alles geleverd zoals besteld

met een heerlijke zak drop erbij

Prima service en levering

Een deel van de bestelling was kennelijk niet op voorraad, maar werd één dag later keurig bezorgd.

Klantgericht en uitstekende service

Vriendelijk ontvangst, mooie collectie, professioneel advies en prettig meedenkend om tot de gewenste aanschaffing te komen.

Superdupergoeie service!!

Behalve mooi assortiment, heeft de kantoorspecialist ook een hele snelle levering wat voor ons (als last-minute-bestellers :)) echt heel fijn is. Verder zijn wij vooral erg tevreden met de service. Vandaag stuurden wij een mailtje over een artikel wat snel kapot was gegaan. Binnen een paar minuten kregen we al antwoord en een buitengewoon goede oplossing. Dit geeft heel veel vertrouwen. Dank!

Ondanks dat op site stond dat ze er waren, zijn ze nog steeds niet geleverd

Een deel van de bestelling is redelijk vlot bezorgd, een deel is nu, na bijna een maand nog steeds niet geleverd (7 januari besteld) . Er is een alternatief aangeboden, maar ik heb aangegeven dat ik nog wel even geduld heb.

Gedeelte niet geleverd.

Gedeelte van de zending is nog steeds niet geleverd. Waarschijnlijk is het pakket zoek geraakt door drukte bij pakketdiensten

jammer dat het persoonlijke weg is

de bestellingen worden door dhl aan de deur gezet, en tegenwoordig niet alles meer tegelijk. Zware dozen moeten we nu ook zelf naar boven slepen. vind het jammer dat het persoonlijke weg is doordat de chauffeur niet meer van de kantoorspecialist is

Altijd prima

Snelle en fijne afhandeling van bestellingen en bij contact word ik altijd zeer fijn geholpen.

Kwaliteit

Vanmiddag bestelling ontvangen: goede productinfo, vlot geregeld veilig en degelijk verpakt, ben blij met deze kwaliteitsspullen!

Altijd correct

Als je er niet uitkomt, ze helpen je telefonisch fantastisch verder.

behulpzaam en meedenken met de klant

behulpzaam en meedenken met de klant

Tevreden

Goede klantenservice. Kwaliteitsproducten.

Op vriendelijke wijze word ik altijd te woord gestaan(via chat of telefoon) en men doet altijd op klantvriendelijke wijze zijn best om mij te helpen.

Snel alles geregeld en ontvangen.

Website kan nog wat intuïtiever.

geen moeite te veel

Vriendelijke mensen. Denken met je mee en nemen de tijd om je te helpen.

Vriendelijke mensen, goede service, snelle levering

Zeer tevreden, klantvriendelijk, zeer professioneel

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Goede service en snelle levering!

Ruime keus en goed advies!

het is fijn dat je altijd terecht kan met vragen over de producten. het personeel is altijd geduldig en de contacten zijn fijn. ook eerlijk advies!

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22