Groot assortiment, snelle en nette levering

Ik ben tevreden over het assortiment en de snelle levering van De Kantoorspecialist. Soms vind ik het wat lastig om iets te vinden op de website, maar dat heeft waarschijnlijk met mijn inzicht te maken ;-)

Goede service, vriendelijk personeel

We krijgen de producten netjes en op tijd geleverd, super!

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Vlotte levering van bestellingen, communicatie en afhandeling.

Vriendelijke en snelle service

De werknemers van de Kantoorspecialist zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, de levering is snel. We hebben wel erg moeten wennen aan het feit dat jullie niet meer zelf de producten brengen, er ging in het begin nog wel eens wat mis.

Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen

Altijd netjes geholpen en meedenkend personeel

altijd netjes en correct geholpen

Krijg altijd netjes antwoord op mijn vragen en als er iets is dan wordt het ook netjes opgelost.

Snelle en goede levering!

Prettig bedrijf, goede service, snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering

Als ik iets niet direct kan vinden is het met een telefoontje vaak al opgelost. Goede service.

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk te woord gestaan zowel aan de telefoon als in de zaak. Bij bestellen van producten vindt snelle levering plaats.

Prima snelle service.

Aanrader voor iedereen die kantoorartikel nodig heeft.

Totaalleverancier met aandacht voor de klant

Fijne totaalleverancier met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Leveren altijd snel en foutloos en als er ooit iets mis gaat wordt dit snel opgelost.

Top service en erg klantgericht!

Mijn ervaringen met De Kantoorspecialist zijn erg goed. De levering is snel, de kennis vakkundig en de medewerkers hebben een zeer klantgerichte instelling. Top service!

Gewoon goed.

nooit geen gezeur en vriendelijk en je kunt het ook gewoon halen. of ze brengen het.

Professioneel bedrijf waar de klant echt de koning is.

De Kantoorspecialist heeft zich in de afgelopen 6 jaar bewezen als een professionele en betrouwbare leverancier van onze kantoorartikelen. Snel en vakkundig werden de artikelen geleverd en niets was te veel. Het personeel is altijd vriendelijk en staat voor je klaar. In een woord: Geweldig. Ik ben heel blij met de prettige samenwerking.

Prettige samenwerking

Online bestellen gaat makkelijk en is overzichtelijk, veel waardering krijgen we als klant, wat een leuke toevoeging is. Ook wordt alles netjes en snel geleverd. Het enige nadeel vind ik dat ik op zondag niet kan bestellen, ik heb respect voor het geloof, maar ik vind dat je dan niet kunt bestellen niet meer van deze tijd en op zondag heb ik juist vaak wat meer tijd voor dit soort dingen.

Bedrijf wat mee denkt en afspraken nakomt!

De contacten zijn goed met de mensen van de Kantoorspecialist. Ze denken mee, zijn open in de gesprekken en zoeken naar het juiste advies. Ga zo door!

Uitstekend bedrijf, goede en snelle service.

Snel en deskundig

Precies zoals verwacht!

Prima service en snelle levering

Goede ervaringen met dit bedrijf.

Accuraat, klantvriendelijk en snel

De kantoorspecialist is altijd bereid mee te denken over artikelen die je nodig hebt en doet er alles aan om een tevreden klant te houden! Top!

Mijn ervaring is bij De Kantoorspecialist al jarenlang zeer positief

Positief omdat ze altijd de goede toon hebben, enthousiast zijn, serviceminded, een veelzijdig assortiment hebben.

Veel keus en snelle levering

Toegankelijke website en aardige medewerkers.

Veelzijdig en snelle levering

Een mooie online omgeving met een ruim assortiment tegen een goede prijs. Na het bestellen hebben we altijd binnen 2 dagen de levering in huis. Ook het contact met de medewerkers is prettig, zij zijn erg vriendelijk.

Onderhoud Sharp all-in-one onvoldoende

Na contact met medewerkers is het probleem nu goed opgelost. Erg tevreden met het resultaat/service

Top snel geleverd

Heel bljj snel.geleverd en alles volgens verwachting

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22