Ik ben zeer te spreken van mijn eerste ervaring met jullie. Zeer veel medewerking en service. Het zou wel fijn zijn als je bij de bestelling al kan zien als het product niet op voorraad is, zodat je gelijk weet dat het (en wanneer) na geleverd wordt. Verder prima.

Inmiddels al jarenlange tevreden klant

goede service!

alles goed geregeld!

top bedrijf

Altijd vriendelijk en altijd snelle levering.

Snelle service en behulpzaam personeel!

Een absolute topper!

q

GEWOON GOED

GEWOON GOED

Super service en snelle bezorging

Eerste ervaring was top. Dank voor de levering.

Eerste ervaring was top. Dank voor de levering.

Specialist!

Al 8 jaar klant en zeer tevreden over de webshop en ervaren contactpersonen op de klantenservice zoals Wim en Jan-Willem.

Pluspunten

Goede communicatie, houdt zich aan afspraken, goede kwaliteit product, vriendelijk te woord gestaan.

Product stond niet op website toen ik het wilde bestellen. Pas na telefoontje duidelijk dat het wel leverbaar was.

Pluspunten

Goede contacten, goede service, veel uitleg, keurige plaatsing, zonder overlast. keurig!

Pluspunten

Accuraat en adequaat gereageerd op bestellingen of vragen.

Pluspunten

Snel en correcte levering

Pluspunten

Geen verbeterpunten de spullen worden snel geleverd. En netjes geholpen aan de telefoon.

Pluspunten

Goed assortiment en geen bezorgkosten.

nvt

Pluspunten

correcte levering

Pluspunten

Zeer snelle levering en bijna altijd alles op voorraad. Bij twijfel is er altijd telefonisch overleg

Pluspunten

Snelle, correcte verwerking van de bestelling. Telefonisch zeer behulpzaam. Vlotte levering.

Pluspunten

Service als toegevoegde waarde! Zonder al klant te zijn ben ik toch snel, accuraat en 'om niet' fantastisch geholpen. Dit soort service is haast nergens meer te vinden. ECHT TOP!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22