Pluspunten

snel reageren

prijs☺

Pluspunten

Meedenkend en meelevend!

Pluspunten

Alles perfect afgeleverd!

Pluspunten

Goede snelle service. Denken mee in oplossingen en weten snel te leveren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

reparatie snel uitgevoerd

Geen garantie terwijl stoel toch wel duur was. In het vervolg toch maar een Staples stoel? Steeds meer stoelen die mankementen vertonen.

Pluspunten

je wordt altijd snel geholpen, ook aan de telefoon.

Pluspunten

Snelle service en dit is heel prettig!

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering en altijd behulpzaam bij vragen!

Pluspunten

optimale communicatie zowel bij offerte, bestelling en levering

Pluspunten

Afspraken zijn nagekomen!

Pluspunten

geven bij aflveren extra service door te helpen bij aansluitng van kantoorapparatur

Pluspunten

Klantvriendelijk

n.v.t.

Pluspunten

Klantvriendelijk Behulpzaam Leveren snel en netjes Uitgebreid assortiment

Gratis verzending vanaf € 20,- i.p.v. € 50,-

Pluspunten

Prima afhandeling van de bestellingen! Leveringen netjes op tijd. Goede informatie over artikelen en/of alternatieven. Vriendelijk personeel. Goede overzichtelijke website. Wij bestellen al minimaal 15 jaar bij De Kantoorspecialist!!

Pluspunten

De volgende dag wordt de bestelling keurig afgeleverd en klopt altijd!

Pluspunten

*snelle levering *vriendelijke medewerkers *ruim aanbod

Pluspunten

Voorheen bestelde we bij verschillende leveranciers, daar waar het het goedkoopst was. Sinds 2016 bestellen we alles bij de kantoorspecialist en ook de prijs is erg gunstig. Maar dat is niet het enige voordeel: je kan ook heel makkelijk via hun site bestellen. Alles wat je al eerder besteld hebt staat in je favorieten en vanuit daar kan je ze zo bestellen en in de winkelwagen zetten. De levertijd is meestal al de volgende dag en boven de € 50,-- al GEEN verzendkosten.

Pluspunten

Vriendelijk personeel dat altijd meedenkt en zal er alles aan doen om ons goed van dienst te zijn.

Er zijn een aantal artikelen welke niet binnen jullie branche l;iggen, maar wij wel nodig hebben.

Pluspunten

snelle levering prettige communicatie goede prijs-kwaliteit verhouding overzichtelijke website

Pluspunten

Altijd vriendelijk, super service!

Pluspunten

De site is compleet - groot aanbod. De historie van bestellijsten blijft inzichtelijk en oproepbaar , daardoor kun je snel een nieuwe zending plaatsen. De zending wordt vervolgens ook snel geleverd vaak voorzien van iets lekkers.

Pluspunten

- Snelle service - Vriendelijk en vakkundig personeel - Zeer groot en breed assortiment

Pluspunten

Al jaren klant bij dit bedrijf. Altijd alles tip top geregeld, personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig, altijd bereid om mee te denken met de klant. Zeer goede service!! Kan de Kantoorspecialist dan ook bij iedereen aanbevelen. Top Team!!!

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22