Pluspunten

Ondanks een foute product ontvangen (de snelle nalevering was helaas ook fout), de derde poging (ook supersnel) was wel correct. Enorm aangename en pro-actieve customer service + product van uitstekende kwaliteit. Ik kom er zeker wel terug :)

Pluspunten

blog met milieuweetjes, knowledge centre, snelle levering, telefonische mogelijkheid vragen te stellen (over order), vriendelijk, toegankelijk, medewerkers verplaatsen zich in de klant en denken mee

verzendadres is verwarrend, zou kunnen zijn ontvangstadres of bezorgadres of een andere term waar uit duidelijk wordt dat dit het adres waar het pakket wordt bezorgd

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Goede medewerkers aan de telefoon met perfecte service!! Ik ben geen grote klant maar als ik disposables nodig heb koop ik ze altijd bij Bio Futura.

Pluspunten

Goed product en een snelle levering.

NVT

Pluspunten

Goede duidelijke website. Netjes verpakt en snelle levering

Ga op dezelfde weg door

Pluspunten

° de kwaliteit van de producten ° het grote aanbod ° de snelle levering

° soms producten niet op voorraad, niet evident als bedrijf die de verpakking nodig heeft om te leveren

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden.snelle levering. In prima orde ontvangen.

Geen eigenlijk

Pluspunten

Snel geleverd, goed product

Meer info over “call compatible” vuilnisbakken. Wij gebruiken de zakjesc een Jones&Jones groenbak.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie kwaliteit , wél prijzig .

Een beetje vreemd dat Bio Futura er niet zelf achter komt dat de bestelling en betaling gebeurde en de levering 3 weken op zich liet wachten. Pas na onze mail met vragen daarover de bestelling ontvangen. Wél met excuses omwille van het ongemak...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet zoveel mail sturen over verzending en factuur

Pluspunten

correcte, stipt

Pluspunten

Mooie producten, bio-vriendelijk en dat voor goede prijzen! Ik koop wat meer in, maar je betaalt evenveel als bij de Hema oid, terwijl de stijl echt sjiek en uniek is! I love iT! En net als de vorige keer zeggen mijn gasten er telkens wat van... zus en schoonzus houden ook van modern en kwaliteit en waren er weg van. Met de suikerriet producten had ik een feestelijk set. Snelle levering ook, bedankt! Ik blijf favoriet van jullie.

Pluspunten

Vlotte levering, ook aan particiulieren

Mailtje wanneer ik de zending kan verwachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er is een misverstand geweest bij het bezorgen. ik kon het pakketje ophalen op nr. 9. Maar daar was het niet. Het was op nr. 9 Willem Alexanderstraat. Ik kreeg een mailtje van die mevrouw waar het bezorgd was. Dus alles is goed gekomen.

1 Van Nelleweg

Rotterdam 3044BC