agf zakjes

de zakjes zijn oke net zoals vermeld op de website met bio futura alles vlot verlopen behalve met dpd voor het pakje af te leveren ze bellen van dpd om nog eens mijn huisnummer te vragen en zeggen dat het dezelfde dag nog geleverd zal worden er is hele dag iemand thuis geweest maar geen dpd te zien geweest dag erna gaan kijken op dpd en zag dat ik erom moest gaan in mijn parcelshop die ik zogezegd aangeduid had waaromdan 3.95euro betalen transport als ik er zelf nog moet achterrijden

Prima klantenservice

Ik heb gebeld omdat mijn pakketje door DPD niet is afgeleverd, maar wel een handtekening van de chauffeur er onder stond. Dus contact opgenomen met Biofutura. En ze hebben prima alles uitgelegd, en ze hebben mijn bestelling nogmaals opgestuurd.

uitstekend

geen commentaar, alles gaat goed..

go Green! 💚

Fijn dat er alternatieven bestaan voor plastic!

Precies naar verwachting

Ik heb 's avonds bordjes, kommetjes en lepels besteld bij Bio Futura. Twee dagen later werden ze bezorgd.

MijnBestelling vlot verwerkt, vlot geleverd en de produkten zijn uitstekend.

Zie boven

Snelle levering, fijne goede biologische geproduceerde en afbreekbar verpakkingsmateriaal gekocht.

Producten passen goed bij onze visie; snelle levering

Vlotte bestelling en levering

Vlotte levering.

Kwam te laat binnen

Ondanks dat ik het ruim op tijd had besteld (en volgens de website) zou ik het de volgende werkdag krijgen kreeg ik het pas na 2 dagen. Dit was te laat.

Meer foto's of uitgebreidere omschrijving zou prettig zijn.

Alleen jammer dat is geen track en trace kreeg.

Ze hadden de dozen zo achter het hek gekieperd. Misschien naar een andere bezorger overstappen.

Tot de volgende keer

Alles was naar wens!!

!

De bestelregels komen geheel overeen met wat er op de site vermeld staat. Prima onderneming.

betrouwbare webshop

Ruime keuze eko producten. Snelle levering,

Goed geregeld

Alles prima

Betrouwbaar, duurzame producten, voor nu en voor een duurzame toekomst

Ik ben erg tevreden met de levering, de kwaliteit en het duurzame karakter van de producten. Ik gebruik het servies al jaren bij feestjes. Kan na afloop rechtstreeks naar de gft-bak. Kan het van harte aanbevelen.

Top ervaring!

Ik bestel hier voor mijn mobiele koffiebar wilde koffie.

Vriendelijke geholpen

Altijd vriendelijke personnel en goede product

(Na)service is top!

Fijne producten en prettig en snel geholpen toen een deel van de bestelling niet werd geleverd.

Goede producten snelle levering

Goede website, snelle levering en het belangrijkste goede producten

Goede zakjes, vlotte bestelling

Snel gevonden, gemakkelijk besteld, vlot geleverd.

Good

Good quality price ratio