Alles gaat perfect, van het bestellen tot de levering.

Alles gaat perfect, van het bestellen tot de levering.

Goed, snel en duurzaam.

Goed, snel en duurzaam.

Heel goed minus de enquete

Het gaat om bio zakjes! Die vind ik goed. Perfect. Maar het gaat om bio zakjes! Dan ga je toch geen enquête houden! Dat doe je misschien als je een veertig daagse wandeling door Mali maakt. Of een verbouwing aan je huis. Dit is toch te absurd voor woorden! Waarom wil IEDER bedrijf tegenwoordig een enquête sturen naar zijn klanten. Of het nou een punaise, een waterflesje, een dildo, een biozakje of een pijnstiller betreft?? Mvg, John

Positief

Prijs kwaliteit is prima

Hier wordt een mens blij van

Netjes in een duurzame verpakking geleverd en snel .

heel goed ervaring bij biofutura

Bekers snel en netjes bezorgd!

👍🏼

Pakketje netjes geleverd

Netjes in een duurzame verpakking geleverd. Snel geleverd

Product waarom ik vroeg is niet geleverd

Ik wil voor mijn winkel EkoPlaza agf-zakjes op koker (200 stuks) omdat ze bij Udea niet leverbaar zijn. Geleverd werden rolletjes van 20 stuks. Na lang telefonisch contact blijken jullie de gevraagde zakjes niet meer te hebben in het assortiment.

Biologisch afbreekbare bekers voor de buurtbbq. Prima bekers, snelle levering

Top bedrijf

Geweldig produkt de biologische bekers van 500 ml Ik Ben heel erg blij met jullie service.

Snelle levering en top producten

Helemaal tevreden over producten en snelle levering. Ook klantenservice is erg behulpzaam.

Positief - vlotte levering

Vlotte bestelling - ruime informatie op webshop Eveneens vlotte levering Enige verbeterpuntje (voor zover ik me herinner) : er is geen correctie- of terugkeermogelijkheid in de betaalzone, waardoor men de betaalwijze niet (vlot) kan wijzigen, eens die gekozen is. Hierdoor diende ik mijn bestelling opnieuw van voor af aan te doen. Het ging 'gelukkig' om slechts één artikel.

Top info, top levering

Mails over en weer met meer info hebben we onze bestelling van suikerrieten borden voor onze spaghetti-slag geplaatst. Die levering kwam dan ook supersnel!

goed product in een overbodig grote verpakking

* de bio afvalzakken zijn praktisch voor het hygiënisch verzamelen van gft - zeker als de dagelijkse gft in kleine biozakjes in de grote bio afvalzak worden gedeponeerd. * jammer dat de verpakking zo groot is door opvullingsmateriaal (niet van bio plastic) - dat contrasteert met de duurzaamheid van de bio afvalzakken ...

perfect!

prima producten

Ik had eerst kleine zakken gekocht maar was daar niet zo tevreden over

De zakken groter gekocht en passen perfect. En de geur blijft idd weg. Top! Tot een volgende keer!

Afvalzakken waren goed, bevestiging hengsel GFT-afvalbakje niet sterk..

De composteerbare afvalzakken en zakjes waren goed bruikbaar. Het hengsel van het GFT-afvalbakje is niet sterk bevestigd. Was aan een kant geknapt Gezien de geringe prijs bestel ik t.z.t. een nieuwe.

Snelle levering, goede service

Telefonisch contact was adequaat en prettig. Prima service.

goede producten

Snelle leverering, en een persoonlijke reminder nadat het produkt tijdelijk niet leverbaar was

Altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

Bijna altijd alles in voorraad, dat is fijn.

late levering zonder enig berricht ..... dit zijn we niet gewend

Mijn bestelling werd zonder enig bericht niet binnen het gestelde termijn bezorgd. Wij zijn dit niet gewend van Bio futura. Normaal gesproken is de bestelling snel in huis. De bestelde producten zijn prima

Nog niet gebruikt

Kan geen beoordeling geven heb ze nog niet in gebruik.

Snelle levering!

Snelle levering en goed verpakt.

Er was iets misgelopen met de levering door de transportfirma. Een mailtje gestuurd naar Bio Futura en de volgende dag kreeg ik al nieuwe goederen geleverd.

Van Nelleweg 1

3044BC Rotterdam