Filters

4

De vloermat voldoet niet aan de verwachtingen

Via akoestiekwinkel een vloermat voor mijn bedrijfsauto aangeschaft om het geluid wat te dimmen. Deze geplaatst en wat blijkt, er is helemaal geen verschil in geluid. Met en zonder mat gemeten met een decibel meter.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor uw reactie en verveld om te horen dat het product niet naar wens was. Op onze pagina “Bodemplaat isoleren” adviseren wij om dit deel van het voertuig eerst te ontdreunen met bijvoorbeeld Vibraflex en dan, eventueel, Isomat VM aanbrengen. De URL naar deze pagina vindt u hier: https://www.akoestiekwinkel.nl/voertuigen/bodemplaat-isoleren. Op de Isomat VM productpagina schrijven wij dat dit product meestal wordt toegepast i.c.m. ontdreuning. De URL naar die pagina vindt u hier: https://www.akoestiekwinkel.nl/isomat-vm-geluidsisolatiematten. Wanneer producten niet naar wens zijn, mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken met u mee om een passende oplossing te vinden. Wij hopen u in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Akoestiekwinkel.nl

9

Een hele goede service

Telefonisch goed te woord gestaan en de levering was goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle correcte levering

Levering precies als omschreven, netjes op een pallet afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede site en goede service

De aandrukroller die ik mede besteld had was in de post verdwenen. Kosteloos had ik 2 dagen later een nieuwe in huis. Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering en goede service

Snelle levering en antwoord op vraag na bestelling ook snel.

 • Aanbevelen? Ja
7

2e levering snel

2e levering verliep snel

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste, Vervelend om te horen dat uw ervaring met Akoestiekwinkel.nl niet naar wens was. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat de bestellingen vanuit ons altijd snel worden verzonden. Wegens grote drukte bij PostNL is uw bestelling langer onderweg geweest dan verwacht. Omdat dit een bekend probleem is bij ons staat er ook banner op onze webshop met een melding hierover. Wij hebben u daarnaast geholpen via e-mail (middels foto’s) en via de telefoon, vervelend om te horen dat dit helaas niet voldoende is geweest voor u. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst wel op een gewenste manier van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Akoestiekwinkel.nl

9

Correct uitgevoerde bestelling

Bij het kiezen van het beste product voor de toepassing is veel in formatie te vinden op de website. Is wel even wat leeswerk maar voor 'leken' een must om een betere keuze te maken. Wordt redelijk snel geleverd en de verpakking zorgt ervoor dat de platen ook heel overkomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Makkelijk te vinden

Prima, duidelijke website. Correcte en snelle afhandeling en levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Overzichtelijke website, staan klaar je te helpen met advies. Product voldoet aan omschrijving. Ik kan nog niet zeggen of het helpt, want mijn isolatie project is nog niet af. Maar het ziet er veelbelovend uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede producten en snelle levering.

Heb nu meerdere keren wat besteld bij Akoestiekwinkel.nl. Het gaat om akoestische panelen voor mijn hifi-luisterkamer. In vergelijking met andere leveranciers zijn de prijzen zeer voordelig en de kwaliteit top. Akoestiekwinkel zou hun producten ook eens moeten aanbieden in hifi-tijdschriften of op komende hifi-shows moet laten zien!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig te woord gestaan, deskundig en snelle levering van goed materiaal.

Had een technische vraag m.b.t. geluidsisolatie. Werd duidelijk beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede winkel met een prima ondersteuning

Besteld een zware studio deur en een kabel doorvoer. Alles zeer correct geleverd en later hebben we nog advies gevraagd waarbij snel en deskundig de vraag werd beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uiterst deskundig en snelle bezorging.

Positieve ervaring. Had wat vragen. Kreeg snel contact via WhatsApp. Na geode uitleg kon ik zo bestellen wat ik nodig had. Ben heel goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima en overzichtelijke website, prima levering en op tijd.

dit was mijn derde bestelling. ook dit keer weer prima in orde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend telefonisch advies

Zeer snelle verzending, goed product

 • Aanbevelen? Ja
10

100% tevreden!

Precies geleverd wat ik verwachtte en heel goed gecommuniceerd over de vertraging van de levering.

 • Aanbevelen? Ja
6

dempers zijn een beetje dun

ik dacht, dat er wieltjes onder onze piano zaten. dat bleek niet zo te zijn. nu kan ik niks met de dempers.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat uw product niet geheel naar wens was. Wanneer een product tegenvalt of toch niet is wat u er van had verwacht, kunt u deze altijd retourneren. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.akoestiekwinkel.nl/retourneren. Hopelijk is dat een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice Akoestiekwinkel

10

Topadvies! Ook telefonisch schitterende ondersteuning.

Jullie zijn allemaal supervriendelijk aan de telefoon, ook echt goede tips gekregen van zowel Wicher als Pieter. Daar kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima product

Dempers voor bed gekocht, dubbele laag. Fijn product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Soepel correct accuraat

Soepel correct accuraat

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en persoonlijke service

Ik had lastige bestelling. Dit misverstand in eerste instantie het verkeerde ontvangen. Middels app contact geregeld dat ik gratis kon terug sturen en kreeg het goede daarna snel in huis. Nog een mail nagekregen ivm de nazorg. Keurig geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Advies op maat met een heldere webshop!

Goed! Reactie op vragen in app zou wat sneller mogen! App impliceert een snelle reactie!

 • Aanbevelen? Ja
10

De stilte terug gekregen

De donkere brommende toon is dank zij jullie advies weg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige producten en nog betere service.

Omdat je bij akoestiek pas als alles klaar is het resultaat hoort is kennis en ervaring zeer belangrijk en dat hebben ze bij de Akoestiekwinkel én die kennis delen ze graag.

 • Aanbevelen? Ja
1

onvoorstelbaar

firma gecontacteerd voor informatie ,persoon was niet beschikbaar gingen me laten terug bellen dezelfde dag wat niet gebeurde . Dag later bel ik terug persoon was weer niet beschikbaar was met klanten bezig (wat ben ik dan ) gingen laten terug bellen wat eindelijk gebeurde .tot 2 x toe werd het gesprek verbroken en als ik wil terug bellen krijg ik voicmail. super

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gerd, Bedankt voor uw reactie en wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens was, onze excuses hiervoor. Afgelopen weken hebben wij meerdere storingen gehad met ons telefoonsysteem die wij steeds weer zo snel mogelijk hebben proberen op te lossen. Daardoor gingen verschillende zaken niet goed. Onze klantenservice heeft u wel twee keer geprobeerd terug te bellen inderdaad, maar hier is iets niet goed gegaan. Wij proberen altijd zo goed mogelijk op al onze kanalen bereikbaar te zijn, maar dit gaat dus helaas niet altijd goed. U kunt ons dan ook altijd mailen met uw vraag. Wellicht dat u via die weg een (telefonische)afspraak kan inplannen met onze klantenservicemedewerker of u kunt daar uw vraag stellen, mocht dat nodig zijn. We gaan het in ieder geval meenemen in ons verbetertraject. Met vriendelijke groet, Klantenservice Akoestiekwinkel

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd