Filters

10

Zeer tevreden klant

Uitstekende communicatie, snelle stalen service én levering. Uitstekende producten, zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Ik kreeg eerst goed advies met ontwerp ideeën. Daarna materiaal besteld. Het werd de volgende dag al geleverd. (

 • Aanbevelen? Ja
10

correcte snelle levering

volgende dag al mijn boekje over geluidsisolatie op de boot in huis.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel blij met de deskundige advisering.

Omdat mijn buren last hebben van het geluid van mijn warmtepomp, ging ik op zoek naar maatregelen om het geluid te verminderen. Via de Consumentenbond kwam ik bij de Akoestiekwinkel. Zij hebben de bestbeoordeelde omkastingen. Ik belde op om advies te vragen. De medewerker vroeg door en wilde foto's zien. Hij zei al snel: dit gaat waarschijnlijk niet om geluid maar om contact-trilling, dat gaat u veel geld schelen. En inderdaad, in plaats mij een omkasting van €3200,00 te verkopen adviseerde hij anti-trillingsmateriaal van nog geen €100,00. En wat denk je: de overlast is behoorlijk verminderd. Het geluid dat de buren nu nog horen, is wél te verhelpen met oordoppen. En als de temperaturen weer zullen stijgen, horen ze waarschijnlijk niets meer.

 • Aanbevelen? Ja
6

Te lang moeten wachten

Slechte ervaring met bezorgen. Post.nl heeft diverse malen afspraak verzet, en uiteindelijk moest ik het ophalen op een bezorg punt. Zijn niet aan de deur geweest. Spullen waren op orde.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Bedankt voor uw reactie. We zijn er van op de hoogte dat er qua bezorgen wel eens het een en ander mis kan gaan helaas. Weet wel dat wanneer wij een pakket meegeven aan de bezorgdienst, wij geen invloed meer over het vervolg van uw bestelling. We nemen dit uiteraard wel mee in onze evaluaties. Met vriendelijke groet, Team Akoestiekwinkel

8

Snel geleverd voor een redelijke prijs

Snel geleverd voor een redelijke prijs

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijke informatie, goed spul

duidelijke informatie, goed spul

 • Aanbevelen? Ja
8

Overzichtelijk en uitgebreid aanbod

Akoestiekwinkel biedt een breed scala aan oplossingen voor geluidsreductie. Handig gerubriceerd per gebruiksdoel. Ze leveren kwaliteitsproducten en een betrouwbare verzending.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bestelling verliep prima, proactieve werd gereageerd via WhatsApp

Bestelling verliep conform verwachting. Ik had daarnaast een vraag gesteld via WhatsApp, daar werd snel en goed op gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing webshop

This is my second project with Akoestiekwinkel they have amazing support team that takes the time to advice you with the perfect solutions for you needs.

 • Aanbevelen? Nee
6

materiaal is goed, afmetingen niet

op internet was te zien dat het artikel 1000 mm bij 1200 mm zou zijn. Als je maten zo exact (in mm) aangeeft, gaat de klant ervan uit dat deze maten heel precies kloppen. De maat van het artikel was echter 1000 mm bij 1195 mm. Jammer

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wouter, Bedankt voor uw bericht! Fijn te lezen dat het materiaal naar wens was, maar vervelend te lezen dat de afmeting niet overeen kwam. Wanneer u een klacht of opmerking heeft kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zijn kunnen u eventueel verder helpen naar een passende oplossing. Verder zullen wij uw klacht zeker meenemen in ons verbeterproces! Met vriendelijke groet, Team Akoestiekwinkel

10

Goed persoonlijk advies

Ik was op zoek naar geluidsisolatie voor onze muziekkamer waar een vleugel en drumstel in staan. De website is overzichtelijk, maar zeker het persoonlijke advies dat ik kreeg na het opsturen van de foto's van de kamer was erg goed. Ik heb 16 panelen akotherm facet, en 3 panelen flamex facet gekocht. Lijmen was erg makkelijk, het ziet er ook leuk uit in de kamer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prima product voor een scherpe prijs

Het akoestische materiaal heeft de reflecties in mijn studio behoorlijk verlaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent website/products/customer service

Their website is well organized and offers different options for different problems - each of those is clearly explained and with detailed information. The products are of high quality and their customer service is one of the best I have ever seen. More than once I had some questions and they answered the phone in a matter of seconds and were happy to clarify any doubts I could have. Once I asked what was the best tool to cut acoustic wool and the customer service rep shipped a proper knife on the same day to my address. Very polite and proactive customer service indeed.

 • Would you recommend us? Yes
9

Goede informatieve website en snelle levering

Dank zij de website kon ik vinden wat ik kon doen aan het geluid van een trillende buis van de warmtepomp. Het materiaal neemt niet alle geluid weg. Maar heeft dat wel een enorm stuk verminderd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en snelle service. Goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

Juiste levering goede service

Mooi product , nog niet verwerkt , eerst verergeren, dan kijken of er nog meer nodig us

 • Aanbevelen? Ja
8

Kwaliteit en betaalbaar

Goede spullen, informatie / communicatie over aflevermoment kan beter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed.

Gezien de confrontatie met het geluid van de koelkast is met deze oplossing, geluidsisolerende blokken onder de koelkast, en ik heb er 2 op elkaar totaal 8 stuks, het geluid voor 90% weg is, en wij zeer tevreden zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bestelling van boekje

Ik heb het boekje over isolatie van boot motor in goede orde ontvangen. Het geeft mij veel info over de mogelijkheden. De volgende stap is bestellen. Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, snel, goed, netjes

In het kort: geleverd wat ik vroeg, op tijd zoals aangegeven, netjes verpakt, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en snelle verzending

Telefonisch overlegd welk materiaal het meest geschikt was omdat ik er niet uit kwam welke aanpak nu het beste was. Daarna was bestellen een makkie.

 • Aanbevelen? Ja
10

SUPER service!

Bij levering vastgesteld dat de afmetingen niet overeen kwamen met deze aangegeven op de website. Na telefonisch contact met Akoestiekwinkel.nl werd meteen een nieuwe plaat toegezegd dewelke de dag nadien reeds geleverd werd! Nog nooit eerder meegemaakt dat er zo snel actie ondernomen werd om de klant alsnog het juist product te bezorgen! Bedankt Pieter van Akoestiekwinkel.nl voor de SUPER service!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Oplossingen voor diverse geluid problemen

Ruim assortiment, makkelijk te bestellen via website, snel geleverd! Product toepassingen met adviezen en tips voor geluidproblematiek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbare partij, reageert snel

Per ongeluk verkeerde materiaal besteld en betaald, mailtje gestuurd en zonder problemen kunnen annuleren en geld stond binnen een week weer op de rekening.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.