Filters

10

Goede producten en snelle levering.

Heb nu meerdere keren wat besteld bij Akoestiekwinkel.nl. Het gaat om akoestische panelen voor mijn hifi-luisterkamer. In vergelijking met andere leveranciers zijn de prijzen zeer voordelig en de kwaliteit top. Akoestiekwinkel zou hun producten ook eens moeten aanbieden in hifi-tijdschriften of op komende hifi-shows moet laten zien!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig te woord gestaan, deskundig en snelle levering van goed materiaal.

Had een technische vraag m.b.t. geluidsisolatie. Werd duidelijk beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede winkel met een prima ondersteuning

Besteld een zware studio deur en een kabel doorvoer. Alles zeer correct geleverd en later hebben we nog advies gevraagd waarbij snel en deskundig de vraag werd beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uiterst deskundig en snelle bezorging.

Positieve ervaring. Had wat vragen. Kreeg snel contact via WhatsApp. Na geode uitleg kon ik zo bestellen wat ik nodig had. Ben heel goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima en overzichtelijke website, prima levering en op tijd.

dit was mijn derde bestelling. ook dit keer weer prima in orde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend telefonisch advies

Zeer snelle verzending, goed product

 • Aanbevelen? Ja
10

100% tevreden!

Precies geleverd wat ik verwachtte en heel goed gecommuniceerd over de vertraging van de levering.

 • Aanbevelen? Ja
6

dempers zijn een beetje dun

ik dacht, dat er wieltjes onder onze piano zaten. dat bleek niet zo te zijn. nu kan ik niks met de dempers.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat uw product niet geheel naar wens was. Wanneer een product tegenvalt of toch niet is wat u er van had verwacht, kunt u deze altijd retourneren. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.akoestiekwinkel.nl/retourneren. Hopelijk is dat een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice Akoestiekwinkel

10

Topadvies! Ook telefonisch schitterende ondersteuning.

Jullie zijn allemaal supervriendelijk aan de telefoon, ook echt goede tips gekregen van zowel Wicher als Pieter. Daar kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima product

Dempers voor bed gekocht, dubbele laag. Fijn product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Soepel correct accuraat

Soepel correct accuraat

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en persoonlijke service

Ik had lastige bestelling. Dit misverstand in eerste instantie het verkeerde ontvangen. Middels app contact geregeld dat ik gratis kon terug sturen en kreeg het goede daarna snel in huis. Nog een mail nagekregen ivm de nazorg. Keurig geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Advies op maat met een heldere webshop!

Goed! Reactie op vragen in app zou wat sneller mogen! App impliceert een snelle reactie!

 • Aanbevelen? Ja
10

De stilte terug gekregen

De donkere brommende toon is dank zij jullie advies weg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige producten en nog betere service.

Omdat je bij akoestiek pas als alles klaar is het resultaat hoort is kennis en ervaring zeer belangrijk en dat hebben ze bij de Akoestiekwinkel én die kennis delen ze graag.

 • Aanbevelen? Ja
1

onvoorstelbaar

firma gecontacteerd voor informatie ,persoon was niet beschikbaar gingen me laten terug bellen dezelfde dag wat niet gebeurde . Dag later bel ik terug persoon was weer niet beschikbaar was met klanten bezig (wat ben ik dan ) gingen laten terug bellen wat eindelijk gebeurde .tot 2 x toe werd het gesprek verbroken en als ik wil terug bellen krijg ik voicmail. super

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gerd, Bedankt voor uw reactie en wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens was, onze excuses hiervoor. Afgelopen weken hebben wij meerdere storingen gehad met ons telefoonsysteem die wij steeds weer zo snel mogelijk hebben proberen op te lossen. Daardoor gingen verschillende zaken niet goed. Onze klantenservice heeft u wel twee keer geprobeerd terug te bellen inderdaad, maar hier is iets niet goed gegaan. Wij proberen altijd zo goed mogelijk op al onze kanalen bereikbaar te zijn, maar dit gaat dus helaas niet altijd goed. U kunt ons dan ook altijd mailen met uw vraag. Wellicht dat u via die weg een (telefonische)afspraak kan inplannen met onze klantenservicemedewerker of u kunt daar uw vraag stellen, mocht dat nodig zijn. We gaan het in ieder geval meenemen in ons verbetertraject. Met vriendelijke groet, Klantenservice Akoestiekwinkel

10

Goede snelle service!

Producten waren goed verpakt en snel bezorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

De site geeft voldoende informatie om tot een goede keuze te kunnen komen. Bestellen gaat ook gemakkelijk. De communicatie vanaf Akoestiekwinkel is ook goed en vriendelijk. In mijn geval was niet alles meteen op voorraad en hierover ben ik meteen en goed bericht, met een verwachte leverdatum. Ook de overige service wat net even meer dan je mag verwachten en dat is heel fijn. De producten voldeden ruimschoots aan de verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede uitleg van de producten op de site

Goede uitleg over verschillende producten daardoor een goede keuze kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima advies telefonisch en daarna via webshop aangekocht!

Meedenkende man aan de telefoon.daarna bestelling geplaatst. Uitleg ovan montage gelezen op de website en hangt super.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed advies en goede kwaliteit producten

Ik heb eigenlijk bijna niks op de ervaring aan te merken. Ik had een vraag voor het geluid isoleren van mijn flipperkast en kreeg snel en goed onderbouwd antwoord. Vervolgens het product besteld en dit is van goede kwaliteit voor zover ik dat kan inschattten. Ben er erg tevreden mee. Enige wat ik jammer vond waren de verzendkosten.

 • Aanbevelen? Ja
9

goed

vlot

 • Aanbevelen? Nee
10

Goeie webshop

Op tijd geleverd, zeer tevreden een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Overzichtelijk en prettig shoppen

Hebben een overzichtelijke site, producten staan goed omschreven en het tonen van de reviews zegt genoeg. Snelle levering!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima kwaliteit en vlotte levering

Een merfocel geluiddempende noppenmat gebruikt om de binnenzijde van de luchtinblaas van de luidruchtige WTW-installatie te bekleden blijkt supergoed geluid te dempen. De WTW-toevoer kan nu eindelijk in stand 1 en 2 aanstaan zonder hinderlijke lawaai. Alleen in stand 3 is het geluidsniveau nog aan de hoge kant. Dat de bruikbare binnendiameter van de toevoerbuis door de mat is gereduceerd van 16 cm naar 10 - 12 cm lijkt de luchttoevoer niet sterk te verminderen. Dat de WTW nu bruikbaar is geworden, is voor mij belangrijker.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd