Beste Mylene, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het product niet goed geleverd lijkt te zijn. Weet dat u altijd contact kunt opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u dan om tot een oplossing te komen. Zéker wanneer u een kostbaar product als een akoestisch schilderij aanschaft. Het is niet de bedoeling dat u nu blijft zitten met een product waar u niets mee kunt. We hebben ook uw mail ontvangen en onze klantenservice zal contact met u opnemen om u verder te helpen in ieder geval. Met vriendelijke groet, Team Akoestiekwinkel.
Originele beoordeling