Laden reviews...
81 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients apprécient une livraison rapide et des informations produit claires. Le service client est perçu comme compétent et courtois, apportant des conseils utiles. Dans l’ensemble, les achats se distinguent par une qualité constante et une assistance efficace, avec quelques retours sur l’emballage et la disponibilité des stocks.
Ik had een vraag over een product. Kreeg snel en duidelijk reactie. Producten werden snel verstuurd. Aanrader!
25 June 2026
Martijn
Asperen
Items zoals beschreven, geleverd zoals beloofd
24 June 2026
J
Groningen
Prima producten. Snelle service.
21 June 2026
Paul
Roermond
De akoestiekwinkel voldoet aan mijn verwachting, de producten zijn van een goede kwaliteit en worden snel geleverd.
18 June 2026
Adriaan
Winschoten
Helaas is de levering een paar keer uitgesteld, ik heb dus nog geen mening over de kwaliteit van de artikelen die ik besteld heb. Tot nu toe is het een teleurstellende ervaring.
Beveelt niet aan
14 June 2026
Paulo
Vorden
Bestellen, leveren en kwaliteit allemaal goed
4 June 2026
Frans
Goes
Jullie website biedt veel informatie over oplossingen en producten. Hierdoor kon ik eenvoudig de juiste materialen bestellen en zelf een geluiddempende omkasting bouwen voor een warmtepomp. Ik merk een substantiële geluidsreductie. Bestellen en leveren gingen voorspoedig!
14 May 2026
Juan
Amsterdam
Zinnige producten. Prima service.
3 May 2026
Paul
Roermond
Toen ik de akoestifloor icotop platen ontving merkte ik al snel dat mijn woning minder gehorig werd. Ook ben ik goed geholpen door de klantenservice toen ik belde.
3 May 2026
Adriaan
Winschoten
website geeft goede info over te gebruiken materialen voor motor geluidsisolatie. vragen over proces snel beantwoord. levering binnen 3 werkdagen.
23 April 2026
rob
Aalsmeer
Snel bezorgd, netjes verpakt. Niet goedkoop. Wel goed.
23 April 2026
Jaap
Voorschoten
Op zoek naar isolatie materiaal om de motorruimte van mijn sloep te isoleren kwa geluid kwam ik al snel bij akoestiekwinkel terecht. Een vraag voor aankoop over een product werd snel en vriendelijk beantwoord. De levering volgende supersnel. Inmiddels begonnen met toepassen, de eerste indruk is zeer goed materiaal.
14 April 2026
Jhon
Maarsbergen
Je krijg hier tenminste iemand aan de telefoon als je vragen hebt.
14 April 2026
Colenbrander Hans
Huizen
Makkelijk te benaderen en snelle en correcte levering.
9 April 2026
Henk
MONTFOORT
Snelle levering, kwaliteit producten. Werkt zoals beloofd
5 April 2026
W
Utrecht
eerst de winkel gecontacteerd voor advies op het vlak van keuze materiaal. Goede info gekregen en bestelling vlot geplaatst. Mooi ingepakt ontvangen! Super service!!
21 March 2026
Erik
Kalmthout
Deskundig personeel, goede producten en snelle levering.
20 March 2026
Robert
Kerk-Avezaath
Heb advies gevraagd. Wat fotos opgestuurd en ik kreeg een goed advies op maat. Ben er erg tevreden over.
4 March 2026
Martie
Groenlo
Goed materiaaladvies bij geluidoverlast - trillingen warmtepomp
27 February 2026
Nvt
17 February 2026
Cees
Gilze
Voor meer dan €100,- aan lijm besteld ( Stauf) die al 7 maanden oud is en maar 12 maanden houdbaar is. Dus let op bij bestelling dat je er vanuit moet gaan om niks achter de hand te willen houden en alles gelijk op te maken want ze sturen je geen "nieuw gemaakte" producten....
Beveelt niet aan
2 February 2026
Martijn Bies
Heemstede
Mijn vragen werden door Wicher direct en goed beantwoord. Op afstand goed geholpen bij de levering die vervolgens perfect op tijd kwam. Het aanbrengen van de materialen hebben we zelf gedaan en dit is eenvoudig te doen en goed gelukt. Zeer tevreden en kan deze online shop van harte aanbevelen.
27 January 2026
Jessica Teunissen
's-Gravenhage
Ik heb dempers voor onder de piano gekocht. Levering kwam prima op tijd.
24 January 2026
Tootsy
Landsmeer
Voor het verminderen van overlast bij de buren door mijn elektrische drumset heb ik advies gekregen van Akoestiekwinkel. Een eenvoudig podium gemaakt van twee lagen hout en deze op 50mm blokjes Regufoam D150 gezet. Werkt super. Ook in huis is het nu een stuk stiller.
18 January 2026
Dirk