Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken over het algemeen snelle leveringen en duidelijke informatie op de website. Klanten waarderen de vriendelijke en vakbekwame klantenservice die vragen en advies goed oppakt. Er wordt regelmatig melding gemaakt van goede materiaalkwaliteit en betrouwbaarheid, met enkele opmerkingen over verpakking en voorraad.
snelle levering, goed product (bass traps)
18 July 2025
jaap
drachten
Maar het zou fijn zijn als bestellingen voor 1500 of 1600 nog op dezelfde dag verzonden zouden worden.
18 July 2025
Arno
Amstelveen
Goed product, korte wachttijd, correcte afhandeling.
15 July 2025
Fred Jenner
Utrecht
Ruime keuze aan materialen, relevante gegevens makkelijk te vinden op de site. Snel geleverd.
14 July 2025
Arthur
Den Haag
Gelukt om mijn e-drums contactgeluiden te dempen
3 July 2025
Frits
Hillegom
Diverse Akotherm platen beschadigd tgv een slechte verpakking. Constateerde dit pas bij openen en had de platen dringend nodig, daarom niet gereclameerd
2 July 2025
Kees
Twello
Ik vind een ding Jammer, veel plaat materiaal is 122 cm breed, maar de isolatie is daar niet op afgestemd bijv. 125 cm. Ik begrijp dat er verschillende plaat mater zijn maar de meeste zijn wel standaard
28 June 2025
Sjaak
Geertruidenberg
1. Bestelling snel en goed ontvangen. 2. Na het plaatsen van de trillingsdempers (2x4stuks) én een MDF plaatje en nog maar één nachtje op geslapen ben ik toch al van het idee dat het bed inderdaad veel rustiger ligt (slaapt). Voorlopig tevereden :)
27 June 2025
Tony Gielen
Geel
Super klantgericht!
12 June 2025
Lies
Utrecht
Met het zoeken naar een goede oplossing mbt geluidsisolatie de nodige zaken gevonden. Ook de uitleg bij de produkten is behulpzaam bij het maken vd juiste keuzes.
11 June 2025
edwin
tholen
Prima materiaal , ik hoop dat het gaat werken
11 June 2025
Huijskens Rob
Wijnegem
Ik heb diverse producten besteld om de auto stiller te maken en het audiogeluid beter uit te laten komen. Vibraflex matjes op het plaatwerk waar mogelijk, in de deuren, achterpaneel, reservewielbak en motorkap. Polyesterwol voor in de deuren en achterpanelen. Akoesticab voor onder de motorkap en op het schutbord. De auto (2011 Twingo) is merkbaar stiller en het nog standaard audiosysteem klinkt al een stuk beter.
9 June 2025
Leander
Vlissingen
Eenvoudig te bestellen, jammer van de lage voorraad. Kom nu 1 technocell 13mm te kort.
6 June 2025
Ad
Oosteinf
Heel goede service en snelle verzending
28 May 2025
G
Leuven
op aanraden van mijn pianostemmer isolatiemateriaal voor achter de piano aangeschaft, makkelijk te plaatsen, goed resultaat
22 May 2025
Anne
Zwijndrecht
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben. Contact vooraf met vragen worden keurig, tijdig en volledig beantwoord en bij het bestellen van (gratis) sample wordt nog een alternatief meegestuurd omdat men graag meedenkt. De kwaliteit van de panelen is top, het advies op maat en de verzending ook keurig. Service achteraf ook een dikke 10. Als ik nog materialen nodig heb in de toekomst keer ik zeker terug als klant!
21 May 2025
Klusser
Obdam
Makkelijk bestellen en snel binnen
13 May 2025
Frank
Rijswijk
Omdat ik weinig ervaring had met akoestisch isoleren heb ik advies gevraagd en volgens het stappenplan uitgevoerd. Na bestelling werd het pakket de volgende dag al geleverd. De tegels waren zwaarder in gewicht als ik verwacht had maar goed te plaatsen.
8 May 2025
Jos
Heukelum
Na eerst goed advies van Akoestiekwinkel te hebben ontvangen, waarbij ze erg goed meedachten, heb ik absorptie panelen voor mijn piano gekocht. Ze werden snel geleverd en over de levering werd goed gecommuniceerd. Bovendien hebben de panelen 15 decibel van het geluid afgehaald. Een enorm verschil, waar mijn buren hopelijk blij mee zijn.
30 April 2025
Nicole Honneff
Nijmegen
Top service!
23 April 2025
Kelsey
Zaandam
Voor de motorkap nodig volgens eigen meting : 0,6m2 antidreun en 0,6 m2 absorptie. De antidreun materialen minimaal 1,0 m2 te koop. Nu nog 0,4 m2 over. Bruikbaar om de wielkasten aan de motorzijde te bekleden? Zoja dan is ook nog absorptie materiaal nodig. Wat is uw voorstel?
21 April 2025
Bram Dees
Philippine
Netjes op tijd geleverd en via chat ook wat tips gekregen. Top
20 April 2025
Ralf
Eindhoven
goede info op de side ook snel geleverd top
19 April 2025
mike
waverveen
Iedere bewoner van een nieuwbouwhuis zou hier eens moeten komen kijken (en luisteren). Zonder galm woon je echt veel fijner!
4 April 2025
Mathijs
Utrecht
Keeping up the good work!
3 April 2025
Rudy
Emmen
Akoestiekwinkel.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het leveren van akoestische oplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals akoestische panelen, wand- en plafondbedekking, geluiddempende materialen, en accessoires voor geluidsisolatie. Akoestiekwinkel.nl biedt op maat gemaakte oplossingen die helpen bij het verbeteren van de geluidskwaliteit en het verminderen van geluidsoverlast, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.
Franklinweg 8
4207HZ Gorinchem