Goed bedrijf snel binnen

Netjes en supersnel mijn bestelling binnen.

‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top!

‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top!

Uitleg op Youtube

volledig tevreden !

Groot aanbod, mooie acties en goede en snelle service.

Verzenden duurde langer dan aangegeven.

Besteld vlak voor vakantie. Er stond zelfs een timer bij bestel binnen 4 uur en vandaag verzonden. Dus mooi niet. Waardeloze manier van klanten trekken en ik had er uiteindelijk niks aan omdat de producten te laat waren. De producten zijn verder wel goed

Reactie van het bedrijf

Beste Nick, Vriendelijk bedankt voor het schrijven van een review. Op onze website geven wij aan "Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis!*" ik zie dat de bestelling is gedaan op vrijdag avond, uw order wordt dan de maandag verwerkt, en is maandagavond bij u afgeleverd. Onze oprechte excuses wanneer de timer voor verwarring heeft gezorgd. Met vriendelijke groet, Team Slowjuice.nl

Affidabile

Ordine è arrivato molto velocemente. Comunicazione tramite mail ha funzionato benissimo.

Top juicer

Fantastic juicer en ziet er ook geweldig uit.

Odlično

Duidelijk en professioneel

Goede website ,professioneel, wel 1 dag later geleverd dan beloofd . Top kwaliteit toestel

Goede en duidelijke communicatie. Snel geleverd!

Oke

Mijn eerste ervaring met Slowjuice was zeer positief

Alles is correct en snel verlopen . Mijn eerste ervaringen met de vacuûmblender waren ook zeer goed .

Kuvings 830 top!

Heel tevreden

Heel goed en stil. Hij werkt goed ook met bleekselderij. Ik ben tevreden

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Fijne zaak, goed uitleg op website

Keus gemaakt, snel verkregen en het werkt als beloft. Byzoo Rhino werkt prima.

Artikel op tijd en volgens afspraak geleverd. Goede prijs.

Snelle afhandeling!

Nette verkoop winkel

Bestellen en de volgende dag leveren

Nog niet ontvangen

Nog geen sterren want ik heb het product nog niet ontvangen. Vraag mij later nog maar een keer!

Reactie van het bedrijf

Vervelend dat u het product nog niet ontvangen heeft. We hebben contact gehad met de post en zij geven aan dat de eerste afleverpoging mislukt is. Ze zullen het vandaag tussen 12.40-14.40 opnieuw proberen. Mocht u het pakket vandaag niet ontvangen, dan horen we dit graag nog even. Met vriendelijke groet, Slowjuice nl

Super levering, en geweldige service

Prima informatie over zeer snelle levering

Toen ik las dat mijn bestelling in de brievenbus geleverd zou worden sloeg de schrik mij om het hart. Laatst heeft de postbesteller met alle kracht het postpakket in de brievenbus gekregen zo danig dat de brievenbus los geschroefd moest worden om het pakket eruit te krijgen, het was GEEN zending van Slowjuice !!! Nu was de levering probleemloos, snel en prima verpakt en belangrijk.... makkelijk in de brievenbus box

Snelle service, uitstekend product

Ik heb bij Slowjuice.nl een Omega Juicer MM 900 besteld. Het product werd direct de volgende dag geleverd. En het is een fantastische juicer.

Heel blij!

Slowjuicer besteld en de volgende dag in huis, snelle service. De slowjuicer was netjes/degelijk verpakt. De slowjuicer zelf.... ik ben er heel tevreden over. Helemaal HAPPY!