Pluspunten
Uitgebreid assortiment Deskundig advies Snelle levering binnen 24 uur, ook in België
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bezorgwnelheid en uitleg producten.
Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Goed verzorgd
Pluspunten
Iedereen aan te bevelen, prima service, doen wat ze zeggen en zelfs meer. In mijn geval de Upgrade Angels Slowjuicer ontvangen omdat de goedkopere uitvoering niet meer op voorraad was en dat zonder bijbetaling. Nogmaals Geweldige service en informatie, ga zo door.
Pluspunten
Overzichtelijk site, snelle levering. Verder heb ik geen ervaring met dit bedrijf. Zover erg tevreden!
Verbeterpunten?
Pluspunten
oplossing zoeken
Verbeterpuntenzorg dat het in voorraat is
Pluspunten
overzichtelijke website, goede spullen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had zonnebloem zaadjes besteld, heb mosterdzaadjes gekregen. Gek!
Pluspunten
Een bestelling wordt snel opgevolgd. Het gekozen product bleek vervolgens niet op voorraad, waarna men soepel was in de oplossing voor een alternatief. Dit is netjes telefonisch gegaan, wat vaak al prettiger werkt dan per mail. Tevreden (ook over de aankoop!)
VerbeterpuntenBeter bijhouden van voorraden
Pluspunten
Het apparaat is vlot geleverd. Tot nu werkt het apparaat prima
VerbeterpuntenHet receptenboekje is in het engels. Een Nederlandse versie is prettiger voor veel klanten.
Pluspunten
De slowjuicer is keurig op tijd bezorgd. Helaas is de gebruiksaanwijzing in het Frans. Ik heb daarover een mail gestuurd met het verzoek om een Engelse of Nederlandse gebruiksaanwijzing te sturen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke productinformatie en snelle verzending.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede verpakking voor de verzending van een (duur) product en de nazorg is ook top (ik kreeg binnen een uur antwoord op een vraag over mijn slowjuicer)
Pluspunten
Het feit dat de gekozen slowjuicer niet meer leverbaar was heel goed opgelost!
Pluspunten
Very efficient and friendly customer service, fast delivery, good product quality. Replaced a faulty part in less than 24 hours! Highly recommended!
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment voor beste prijzen in Nederland.
VerbeterpuntenReactie van klantenservice, ze mogen hun woorden wat zorgvuldiger kiezen. De snelheid van reageren is overigens wel prima.
Artikelen die tijdelijk niet leverbaar zijn voorzien van een verwachte levertijd
Pluspunten
Top deal+snel en gemakkelijk
Pluspunten
Pluspunten
Het is moeilijk dit te beoordelen, er is geen contact geweest, alleen maar een bestelling geplaatst en die is geleverd.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.