Pluspunten
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.
Pluspunten
Snelle levering van goed product.
Pluspunten
Goed hulp bij keuze product. Betrouwbare levering. Product voldoet aan verwachtingen.
VerbeterpuntenTNT Post geeft wel een hele lange marge over het tijdstip van leveren: (8.00 - 21.30 uur). Ik kon ook geen alternatief leveradres meegeven, zoals een TNT punt in een supermarkt. Bij leveringen van andere leveranciers heb ik op beide punten betere ervaringen. Ik weet natuurlijk niet of dat gewoon aan TNT ligt.
Pluspunten
goed verpakt , snel geleverd, goede info zat erbij en nog extra 1 jaar erbij verzekerd op mn Matstone slowjuicer
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
goed vindbaar, uitgebreide beschrijving, snelle levering, ook bericht via track & trace
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven wat het verschil is tussen de verschillende uitvoeringen van de tweede generatie Hurom slowjuicers
Pluspunten
Prima transactie.
Pluspunten
Fijne juicer. Makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Erg fijn dat het een multi purpuse apparaat is, naast sapjes ook goed voor het maken van eigen pasta's ed.
VerbeterpuntenMijn vorige juicer onttrok net iets meer sap. De pulp dat overbleef was droger.
Pluspunten
Snelle levering en bij klacht gelijk opgelost
VerbeterpuntenOnderdeel opnieuw gestuurd, was helaas niet nieuw maar gebruikt
Geen verbeter punten, top service
Pluspunten
Helemaal top gewoon super
Pluspunten
Keurig telefonisch advies gekregen. Kreeg antwoord op alle vragen.
Pluspunten
Ik kreeg een mooie actiekorting. Ik kreeg er een mooi handboek bij, heel nuttig. Heel snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering ! Goed ingepakt.
VerbeterpuntenToen ik de doos uitpakte zat er alleen een Franse gebruiksaanwijzing bij! Geen Engels of Nederlandse versie. Verder stond bij de omschrijving op de website dat er 2 schoonmaak borstels bij zouden zitten en een recepten boekje. Gebeld naar slowjuice. Werd mij mede gedeeld dat dit een fout was in de omschrijving op de website ! Ik vind dat een omschrijving bij het artikel hoort te kloppen.Klanten gaan er van uit dat wat ze lezen en kopen ook bij het geleverde artikel zit. Vond ik dus wel een minpunt!
Pluspunten
snelle levering en heel bij met mijn nieuwe slowjuicer!
Pluspunten
Voor klein huishouden perfect
VerbeterpuntenTomaten worden niet goeg getransporteerd, dus mango en banaan durf ik er ook noet in te doen maar ga dat nog wel proberen. Schoonmaken levert bij mij verstopping op, zal her ergste pulp eerst in een emmer moeten afspoelen
Pluspunten
Heb bij Slowjuice.nl een Omega Slowjuicer besteld. Na de bestelling werd ik de volgende dag keurig gebeld dat het apparaat niet op voorraad was en dat dit niet duidelijk was aangegeven op de website. Als alternatief werd een duurder exemplaar aangeboden van Hurom waar ik niet voor bij hoefde te betalen!! Ben op dit aanbod ingegaan en had de slowjuicer de volgende dag binnen. Uitstekend geholpen, goeie service en uiterst vriendelijk en correct personeel! Kortom een betrouwbare webshop die zijn afspraken nakomt!
Pluspunten
Snelle levering, product was goed verpakt, duidelijke website
Pluspunten
bedankt voor de nederlandse handleiding
Pluspunten
De Hurom slowjuicer ziet er mooi uit en is compact. De werking is wat ik er mij van had voorgesteld. Gemakkelijk in gebruik. Veel sap producerend, weinig restmateriaal. Geluid valt erg mee. Gemakkelijk schoon te maken en in elkaar te zetten. Toen bleek dat het type dat ik had besteld niet voorradig was kreeg ik een duurdere tegen dezelfde prijs aangeboden. Top!
VerbeterpuntenLijkt mij aardig perfect zo.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.