Pluspunten
Goede service, een medewerkster belde ons toen de bestelling niet voorradig bleek. Ze kwam ook met een prima oplossing!
VerbeterpuntenActuelere voorraadinformatie op de site.
Pluspunten
Makkelijk in gebruik, duidelijke instructies en gemaakt van een goed kunststof materiaal. De pers zelf ziet er uit alsof hij lang mee zal kunnen gaan.
VerbeterpuntenKaasdoekjes waren niet gezoomd zoals dat hoort maar met een fragiel lockrandje afgewerkt. Hoogst waarschijnlijk gaan ze dan rafelen na 1 wasbeurt. Dit is een beetje jammer maar ik heb dit pakket besteld voor de pers zelf en niet voor de kaasdoekjes. Als ik zelf al niet een kaasdoek zou hebben dan zou het wel erg jammer zijn.
Pluspunten
snel geleverd, goed apparaat
Betere uitleg hoe je d.m.v. de pulphandel sapjes en smoothies kan maken.
Pluspunten
Vlotte levering, goede service, goede aftersale. Goede kwaliteit product.
Pluspunten
toestel werkt uitstekend
Verbeterpuntenuitgebreidere handleiding en liefst in de taal van de koper! Bij ons is dat Nederlands (handleiding die u ons meestuurde was franstalig)
Pluspunten
Makkelijk bestelprocedure Vlotte levertijd
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Ontzettend snelle levering, niets op aan te merken.
VerbeterpuntenHet product is door Slowjuice.nl uitgepakt om andere producten efficiënter te verpakken. Mogelijk is het daarbij zeer licht beschadigd geraakt. (Lichte krasjes in het frontpaneel) Dit is misschien niet de weg van de meest constante kwaliteit voor Slowjuice.nl.
Pluspunten
duidelijke site ,snel geleverd
Pluspunten
goed apparaat, snel geleverd
Pluspunten
Zeer snelle levering. Moest bij Bol 3 weken wachten, bij hun op voorraad en de volgende dag in huis.
Pluspunten
Fijn stil apparaat. Snel en makkelijk schoon te maken. Snelle bezorging.
VerbeterpuntenDat de beschrijving in het Engels is vind ik erg jammer.
Pluspunten
goed verzorgd snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering en zeer goede klantenservice !
Pluspunten
- alles volgens afspraak
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
Pluspunten
Alles geweldig , en alle sapjes zo lekker , eigelijk moer iedereen een Hebben
Pluspunten
Snel, eenvoudig, goed.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.