Pluspunten
De zending kon aangepast worden aan mijn wensen. Data kon ik specifiek aangeven en plaatsing van de factuur buiten de doos. Heel erg fijn. En wat een top apparaat!
VerbeterpuntenIk had aangegeven dat het een cadeautje was, dan is slowjuice.nl tape op de doos niet handig ;). Maar duct tape heeft het opgelost.
Pluspunten
Snelheid in communicatie en levering, top klantenservice! Antwoord op vragen, zeer deskundig.
Pluspunten
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en na overleg is mijn een goed voorstel gedaan.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en leuke actie (matstone slowjuicer met een blender er gratis bij). De slowjuicer werd in de avond bezorgd, ideaal i.v.m. werk. Erg content! Uitermate tevreden met de Matstone advanced slowjuicer. I'm in love! :-)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel bezorgt en uitgebreide site met goeie tips en productomschrijving.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel keus aan verschillende zaden
VerbeterpuntenIk kan nog niet en echte beoordeling geven want ik weet nog niet hoeveel procent van het zaad uitkomt
Pluspunten
duidelijke website; goed bereikbaar per telefoon met goede klantenservice; houden zich vlot aan afspraken en toezeggingen; duidelijke info over de sterkere en zwakkere punten van de diverse apparaten.
Pluspunten
Prachtige machine, weinig lawaai, krachtige motor.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel en simpel zaken doen
Pluspunten
Snelle levering! Net iets meer dan 24 uur later was de bestelling binnen.
VerbeterpuntenTerrecht, zie vraag beneden is volgens mij terecht!
Pluspunten
Zeer goede website, duidelijk en overzichtelijk. Betaling met paypal. Levering zelfs in België binnen de 24 uur. Zeer snelle feedback per mail.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Ik ben erg blij met mijn Omega slowjuicer, wat een top apparaat.
Pluspunten
Prijs, het product was in de aanbieding. Slowjuice.nl heeft de leveringsproblemen met de door mij bestelde slowjuicer op zeer klantvriendelijke wijze opgelost door mij voor dezelfde prijs de duurdere nieuwe versie van het apparaat te leveren.
Pluspunten
Het is een geweldig apparaat, heerlijke sapjes en snel schoon te maken en staat mooi op het aanrecht.
Verbeterpuntende gebruiksaanwijzing is in het Engels, Nederlands is prettiger.
Pluspunten
Keurig en op tijd geleverd
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Pluspunten
De Slowjuicer vertoonde gebreken, maar zonder vervelend gedoe kon hij snel worden omgeruild. Super
Pluspunten
maakt weinig geluid gebruikt veel vruchtvlees en vezels zodat je weinig weg hoeft te gooien.
VerbeterpuntenGeen Nederlandse gebruiksaanwijzing, of verwijzing op internet waar dit is te vinden. Geen Nederlandse recepten. Geen beschrijving hoe je hem moet schoonmaken, zit een onduidelijk afdruiprekje? bij. Helaas toch veel werk om schoon te maken vergeleken met blender en /of citrus pers.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.