Pluspunten
* makkelijk uitneembaar om af te wassen * half open hendel om meer vezels-pulp in sap toe te laten * reverse knop
Verbeterpunten?
Pluspunten
In overleg met Slowjuice een keus gemaakt. Deze is goed uitgevallen, ik ben erg tevreden. Ook de nazorg is prima, heb gemerkt dat de mensen van Slowjuice betrokken en betrouwbaar zijn.
Pluspunten
Klantvriendelijk en erg behulpzaam!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlugge levering, vlugge reactie op mail met vraag, kwaliteit produkten, geen 10 gegeven omdat ik de nazorg/garantie niet kan beoordelen. Voor het overige : prima!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- snel - behulpzaam bij vragen van info per telefoon - meedenkend, korting met bepaalde voorwaarden toch kunnen krijgen bij online aankoop - goede informatie site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gebeld voor advies, dat betrouwbaar en gedegen werd gegeven. Fijn dat er gebruikersreviews bij de producten staan.
VerbeterpuntenRecepten en of links naar tips, recepten, filmpjes etc worden gewaardeerd. Zorg dat het bijbestellen van onderdelen goed zichtbaar is. Als 'oude' onderdelen uit assortiment verdwijnen licht je klanten van 'oude' apparaten in, zodat ze nog kunnen bestellen.
Pluspunten
Zeer snelle levering , ook al was het naar België.
Pluspunten
VerbeterpuntenKorting van 10 procent wordt alleen gegeven als je op zaterdag naar de demo komt. Dat is niet erg efficiënt voor mensen die ver weg wonen. Die opmerking had ik ook gemaild maar leverde geen reactie op. Slordig! De prijs is desondanks prima, de site is informatief. Over garantie en nazorg kan ik niets zeggen want daarvan heb ik geen gebruik gemaakt. Levering bijzonder snel.
Pluspunten
prima blender
Pluspunten
Ik ben heel tevreden, prima service en snel geleverd! Na een paar telefoontjes en goede adviezen voor Hurom HU-500 gekozen. Het apparaat werkt erg goed. Ook nog wat tips over het schoonmaken van slowjuicer en schillen van fruit, groente gekregen. Beter kan niet!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site. Betaling betrouwbaar. Informatie mbt levering zeer goed ( tracking code) Levering: zeer goed
Pluspunten
Heel fijn dat er een bedrijf is waar je voor onderdelen terecht kunt. Sap lekte uit het persvat en stroomde via de nopjes de machine in :-(( Nieuwe siliconen ring erin en opgelost!
Pluspunten
Door een foutje was de betaling 2 x overgemaakt. Ik ben meteen gebeld en het is meteen gerectificeerd. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt! Super netjes van de klantenservice en daarnaast ook goede, snelle service verder. Je kan ook goed terecht met vragen over de machine.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen. Kopen dit is mij advies. Alles is goed bedankt.
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de site, snelle afhandeling en snelle levering van het bestelde product. Keurig verzorgd en zelfs meteen de volgende dag.
Pluspunten
super snelle levering, netjes en veilig verpakt
Pluspunten
Fast ! Good Products
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
VerbeterpuntenEngelse beschrijving van het product is op andere markt gericht. Er staat in dat het apparaat alleen in 120V mag worden gebruikt en dat bij 220V een converter nodig is. Niet dus. Onderop het apparaat zit een sticker dat 220V oké is. Dat is erg verwarrend. Had het product al bijna teruggestuurd! Een Nederlandse handleiding zou helpen. Of uitleg op de site.
Pluspunten
Als ik bij Slowjuice een bestelling plaats wordt dat zonder enig gedoe keurig verzorgd thuisbezorgd. Ik ervaar Slowjuice als een prettige en betrouwbare leverancier van hele mooie artikelen.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.