Pluspunten
zeer correcte bedrijf, ik ben meer dan tevreden
Verbeterpuntenvoor mij persoonlijk(wat dan moeilijk haalbaar is voor een bedrijf) grotere hoeveelheden bio broccolizaden;
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit tarwegraszaad
Pluspunten
Snelle en keurige levering
Pluspunten
advice over what machine was very good !!
Pluspunten
Het informatieve karakter heeft me de aankoop laten plaatsen.
VerbeterpuntenOm hierop te kunnen antwoorden dien ik meerdere contacten aan te gaan.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goede en duidelijke informatie op de website, brede waaier aan producten die een goede vergelijking mogelijk maken.
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Pluspunten
Heldere communicatie, heldere uitleg, prima producten
Pluspunten
Erg leuk en informatief om aanwezig te zijn bij de demonstratie ( was tip van een collega). Meteen een slowjuicer gekocht!
Verbeterpunten*
Pluspunten
Een leuke korting bij afhalen op de demodag.
Pluspunten
Duidelijke uitleg. Er word naar mij geluisterd. Er wordt niet geprobeerd om t duurste te verkopen. Eenmaal thuis, nog steeds enthousiast. Zoek je een goede juicer, dan raad ik je deze aan. Bleekselderij, winterwortel of gember, geen probleem voor deze juicer. Zeer gebruiksvriendelijk in gebruik en schoonmaken
VerbeterpuntenHet is een Dutch Design. Idee om ook een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing erbij te doen
Pluspunten
Ik ben goed geadviseerd en heel fijn geholpen met de vragen die ik had. Ben zeer tevreden over en heel blij met de slowjuicer die ik heb aangeschaft.
VerbeterpuntenZorg dat de webshop/website up to date is, zodat je niet iets kunt bestellen wat niet meer geleverd kan worden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle communicatie Zijn coulant
Pluspunten
Snelheid van leveren, aardige communicatie
VerbeterpuntenIk vond het erg vervelend achteraf te moeten ontdekken dat de aanbevolen slowjuicer een eigen merk is. Ik raad dan ook transparantie aan wat dit betreft.
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.