Pluspunten
We hebben ons georienteerd via de site, die heel behulpzaam is. Daarna zijn we op een demodag geweest waarbij je nog meer informatie krijgt en ook kan zien hoe het werkt. Een uitstekende combinatie tussen webbased en fysiek! Er is veel kennis aanwezig en ze geven goede tips. De afweging laten ze uiteindelijk wel bij jezelf, wat prettig is.
VerbeterpuntenZe promoten voornamelijk twee merken, de overige zijn niet echt gepromoot. Op zich prima, maar het verschil en de overeenkomsten op de site worden real-life niet getoond.
Pluspunten
Goed werkend bedrijf. Met snelheid en betrouwbaarheid.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mogelijkheid zelf slowjuicers uit te proberen op zaterdag. Vriendelijk personeel en goede service.
Organiseer workshops over voeding
Pluspunten
Zelden heb ik zo'n goede service meegemaakt. Eigenlijk zou ik een 10willen geven maar dan vindt de lezer mij waarschijnlijk niet geloofwaardig. Ik werd direct geholpen, had de volgende dag het product in huis (hoewel ik niet eens de doelgroep van het bedrijf ben)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid reactie op vragen per email.
Pluspunten
Prettig telefonisch contact gehad voor advies over de verschillende slowjuicers. Naar aanleiding hiervan een keuze gemaakt en product was de volgende dag geleverd. Erg blij met alles!
Pluspunten
Keus en advies. Demo dag waarop korting is en product probereb
Pluspunten
Snel en correcte levering
VerbeterpuntenDe beloofde mail met link kwam er niet
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter
Pluspunten
Snelle reactie van Jelle, fijn aanbod en daarom ook dit dure apparaat bij jullie gekocht.
Pluspunten
Snelle en goede reactie op een geconstateerde fout in de voorraad. Een product was besteld, maar bleek niet op voorraad. Ik werd gebeld en samen is een nieuw en beter product met korting uitgezocht
Pluspunten
Mooi en duidelijke zit, goede uitleg over de producten
Verbeterpunten?
Pluspunten
De glazen flessen waren gratis in een actie bi aankoop van de slowjuicer echter die waren niet aan ons meegegeven. Na het ontvangen van de factuur wwar dit op stond een telefoontje en de volgende dag hadden we de glazen bewaarflessen al in huis. Prima service.
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan tijdens de aankoop van mijn product.
VerbeterpuntenZou ik niet zo snel weten
Pluspunten
- vriendelijke service - goed advies - supersnel in huis
Verbeterpunten-geen
2 Kobaltstraat A
Naarden 1411 AM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.